ReüniesReünie st Jozefschool Tongelre

Er wordt een reünie georganiseerd van de 6de klas van de St.Jozefschool Tongelre, wij zijn op zoek naar Hans van Leeuwen, Pedro Verbeek, Henk MIchels, Bertie Maas, Geert Koppen, Paul van 't Hof, Willie Willems, Hans van der Heijden, Hans Horst, Jacques de Vries, Tonnie van Doremalen, Adri van de Palen, Martine van de Licht, Rob Peeters, Dré Sanders, P. vd. Ven, Gonnie en Nelly Lazaroms, Andrie en Elly Koetje, Gemma Kral, Jolanda de Rouw.

Geplaatst door Gertie van Rooij
aanmelden reunie6deklas@gmail.com
Ook als u niet in deze klas heeft gezeten maar u kent een of meer van genoemde personen wilt u dat dan melden op ditzelfde adres?De school aan de Trudostraat waar het allemaal begon

Reunie MEAO

Wie heeft er op de MEAO in Eindhoven gezeten in de periode 1970-1980 ?
Wij hebben inmiddels al ruim 300 studenten gevonden, maar er moeten er nog veel  meer geweest zijn.
Helaas zijn er geen namenlijsten meer in de archieven dus moet het met ons collectief geheugen en op deze manier.
Als jullie allemaal snel reageren zodat we van elke klas een leuke opkomst hebben gaat de reunie nog voor de zomer lukken !
Als je interesse hebt dan horen we het graag !

Reacties kan je sturen naar jaap.den.engelsman@shi-a-serai.nl
Reunie Philipsmachinefabriek M

Eind 2006 heeft de VDL Groep, de Philipsmachinefabrieken  overgenomen van Philips. Rond het jaar 2001 werd de Philipsmachinefabriek M gesloten en de activiteiten op het gebied van Lampen,TL , persoonlijke verzorging enz. machine gestopt. Alle aandacht werd gericht op de semicon- en microscopen wereld.
De naam Philips ETG werd verandert in VDL ETG.
Met vier vestigingen in Nederland en twee in Azië kwam in 2006 een einde aan een Philips tijdperk voor alle Machinefabriek medewerkers.
Na enige jaren later ontstond het idee om weer eens bij elkaar te komen, er waren uit de Philips tijd nog steeds groepjes actief die met regelmaat bij elkaar kwamen. De eerste reünie werd in 2011 gehouden en hoe kan het ook anders in het Evoluon. Een succes waarbij zo’n 450 ex –Philipsmachinefabriek M medewerkers oude herinneringen konden ophalen. Toen kwam de vraag, om dit vaker te organiseren en in de loop van de jaren werd het de organisatie duidelijk dat er toch nog een redelijk aantal ex-Philipsmachinefabriek M medewerkers de reünie niet hebben bezocht, simpelweg omdat zij niet wisten dat er een gehouden werd.
Dat is dan ook de reden waarom ik een oproep doe aan alle ex-Philipsmachinefabriek M medewerkers zich te melden bij de organisatie om deel te nemen aan de tweede en voorlopig laatste reünie.
Immers door de overname door de VDL groep zijn vele medewerkers nog steeds bij VDL werkzaam. Mooi detail is dat de reünie gehouden gaat worden in gebouw TX in Strijp en dus terug naar de basis, waar het allemaal te doen was.
 
Contact mailadres:  philipsmachinefabriekmreunie@hotmail.com        
Namens de organisatie Hans VosScouting Wielewaal (Groep 6) Prins Gustaaf Adolf GroepScouting Wielewaal (Groep 6) Prins Gustaaf Adolf Groep - See more at: http://www.eindhoveninbeeld.com/foto.php?foto=34635&sel=homepage#sthash.ZzQYPx0P.dpuf

De nummer 3 van deze foto, Leo Damstra, wil een reunie organiseren. Hij is op zoek naar de adressen van de mannen op deze foto en nog naar enkelen die niet op de foto staan: Jan Kuiper, Albert Harmsen, Henri Groeneveld, Boudewijn van Noppen, Dick Damstra, Wim Harmsen en Bouke van Dam.
Bent of kent u een van deze mensen dan graag een mailtje of telefoontje.
Als datum voor de reunie staat voorlopig zaterdag 28 juni 2014
Voor namen en een grotere foto, klik op de foto.

Alvast bedankt.
Leo Damstra, tel. 040-242 95 43, e-mail l.damstra@upcmail.nl
Jan Smits, tel. 06-18 32 93 54,e-mail smitsjes@upcmail.nl


10-8-2012


  Klik op de foto voor een vergroting

Oproep voor een reünie

H. Hart MULO, Geraniumstraat

Ik zou het leuk vinden een reunie te organiseren, maar helaas heb ik geen namen en adressen.
Het gaat om de klas 1958/1962, zie foto's
Vriendelijke groeten,
 
Thera van de Laar
Laantje vd 14 uilen 13
6708TH Wageningen
0317-419443
e-mail w.bak8@upcmail.nl