GastenboekNaam:

E-mailadres:

 
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende berichten

Mijn moeder, Maria Smits Verwijst uit de Loggerstraat en Schoenerstraat, is in middels nu alweer twee jaar geleden overleden. Misschien kent iemand haar van vroeger of mij. Yvonne Smits is mijn meisjesnaam en ik was dochter van Toon en Ria Smits Verwijst. Zelf heet ik nu Yvonne Tabor, inmiddels ook getrouwd.

Toegevoegd door:Yvonne Tabor op 15 januari 2018

Geef een reactie

Beste mensen, ik woonde aan de Alard du Hamelstraat, naast de Spar in Woensel. Ik was bevriend met Tineke Heijster en Ria van der Linden. Is er iemand die een van ons nog kent? Ik ben 78, Tineke 79 en Ria 81. Hopelijk nog levend en zou ze heel graag zien!!!
Groetjes van Elly Velasquez van den Akker. Ik hoop echt iets te horen.

Toegevoegd door:Elly van den Akker op 07 november 2017

Geef een reactie

Elly, ik ken jou nog wel en Ria en Tineke ook. Wij woonden op nr. 57 . Ria heb ik een paar jaar geleden bij een renie van de scouting gezien. Ik dacht dat zij in de buurt van Budel woont. Tineke is geloof ik naar Engeland vertrokken maar dat weet ik niet zeker. In de Allard du Hamelstraat is veel veranderd. De huizen aan de overkant van ons zijn allemaal afgebroken en opnieuw gebouwd.Waar eerst de Spar was en jullie huis, daar zitten boven studenten en onder is een Turkse winkel waar ze gordijnen etc. verkopen. Ja de omgeving is veel veranderd. Onze Martien, Ria en ik wonen in de Achtste Barrier Ons Ria was 15 maart 50 jaar getrouwd. We hebben een fijn feest gehad. Wij zijn nog maar met ons drien van de 8 over. Groetjes Anne.

Toegevoegd door: Annie v.d. Moosdijk Swinkels op 01 april 2018


Ik wilde iedereen die Ferrie Swinkels gekend heeft, laten weten , dat hij afgelopen zondag 28 mei 2017 is overleden.

Toegevoegd door:F.C.B. Swinkels op 30 mei 2017

Geef een reactie

Hallo alle Eindhovenaren, het is alweer jaren geleden dat ik hier wat geschreven heb, maar nu vanavond, toen ik deze site weer tegenkwam, al de tijd nog niemand van vroeger gevonden. Woonden voordat ik trouwde in de Wilgenroosstraat, ook in de Roostenlaan. Heb op dat adres nog mijn communie gedaan.

Toegevoegd door:Cathy Rapppaport op 29 mei 2017

Geef een reactie

Begreep van Eddy Graat dat er info was over manege Smetsers. Wie weet waar?

Toegevoegd door:Henri Corbire op 18 maart 2017

Geef een reactie

Wie weet er iets te vertellen over de Pasta factory aan de Grote Berg? Wanneer was de opening, de eigenaren etc..

Toegevoegd door:Jos van de Ven op 26 januari 2017

Geef een reactie

Ik ben nog steeds op zoek naar Josienie Martens, de beste vriendin van mijn zus Astrid in de jaren 50. Zij woonde in de Stevinstraat in Woensel. Weet iemand waar zij nu woont?

Toegevoegd door:Maritte Sluijter op 19 december 2016

Geef een reactie

Beste stadsgenoten. Wie kan er mij nog iets vertel;len over Artys war we zo veel genoeten hebben! Ik zou graag willen weten wie wat waar en wanneer die tent is open gegaan. Fred Siepel en de Fob en nu de rest nog... Wie helpt me? Dank je. Jos van de Ven

Toegevoegd door:Jos van de Ven op 03 december 2016

Geef een reactie

Artys is in 1990 open gegaan; ik werkte toen bij Studiotech in de Lodewijkstraat 8. Artys was in die tijd van Fred Siepel. De electrische installatie is daar eerst verzorgd door fa de Win, maar een paar dagen voor de opening bleek dat de ingebouwde trafo\' s van plafond verlichting te zwak waren en die heb ik vervangen door grotere die wel genoeg vermogen konden leveren voor de verlichting. Links en rechts van deze zaal waren luidsprekers opgesteld, 11 aan ieder kant in serie aan gesloten. Dat bleek niet te werken. Als men de versterker aansloot knalde er iedere keer de zekeringen uit. Ik heb toen een weerstand dummy gemaakt voor 8 ohm 1000 watt en die zat vr in de zaal in het plafond opgeborgen, met zelfs een koeler erop.

Toegevoegd door: N. Maatje op 05 mei 2017


Hallo, mijn oom had ergens tussen 1938 en 1953 een restaurant aan de Vestdijk  Nieuwstraat in Eindhoven. De naam weet ik niet, maar het bestond uit 2 verdiepingen met een soort open smeedijzeren trap naar boven. Vanuit de begane grond zag je de tafels boven achter een smeedijzeren hekwerk staan. Ik ben op zoek naar de naam en foto's van dit restaurant. Begin 50er jaren kon je via een luikje aan de buitenkant een frietje kopen.

Toegevoegd door:Peter Ernest op 02 december 2016

Geef een reactie

Kan dat Verheugen zijn? Als dat de gezochte naam is mail me dan gerust even.

Toegevoegd door: Mieke Gosgerbo op 09 december 2016


Verheugen lijkt mij onmogelijk als je er jaren 50 nog friet kon kopen. Hun pand op de Nieuwstraat is op 19 september 1944 bij het bombardement verwoest. Voor foto's tik verheugen in het zoekvakje hier boven.

Toegevoegd door: Tini van Rooij op 09 december 2016


Het zou me niks verbazen als jij restaurant De Bus bedoelt, Peter. Zie foto #18360. Gelegen aan de Nieuwstraat. Naastgelegen de automatiek + frietluikje van Marks.

Toegevoegd door: Ben Brekelmans op 21 januari 2017


Goedemorgen, Ik ben op zoek naar informatie over Walter Schnek, alias Gerardus Hendrikus van Zon, die in 1944 lid was van de Partizanen Actie Nederland.

Toegevoegd door:Rende van de Kamp op 27 november 2016

Geef een reactie

Hallo, ik ben op zoek naar Philip Benjamin Jan Kruseman, geboren 15-9-1922 te Eindhoven. Wat was zijn levensloop na de Tweede Wereldoorlog? Zijn er familieleden in leven?

Toegevoegd door:Rende van de Kamp op 27 november 2016

Geef een reactie

Hallo, ik ben op zoek naar Albert van de Heuvel die bij mij in de klas heeft gezeten van de Pius X in Boxtel

Toegevoegd door:Jan Bogers op 18 november 2016

Geef een reactie

Beste Jan, van Trees Schampers, de vrouw van Jos, hoorde ik dat je naar mij op zoek bent. Ik kijk niet dagelijks op de computer, daarom nu even een reactie. Deze site bezoek ik eigenlijk nooit, alleen omdat mijn broer mij erop attent maakte dat je Jos zoekt, met wie ik altijd contact heb gehouden. Toen heb ik Trees daarop attent gemaakt en zo is het balletje gaan rollen. Zoek je mij om een speciale reden? Groeten, Albert van den Heuvel

Toegevoegd door: Albert van den Heuvel op 26 november 2016


Hr. Bogers, ik ben de oudste broer van Albert vd Heuvel, thans wonende op de Afrikalaan 45 in Son. Veel sukses.

Toegevoegd door: Harry vd Heuvel op 12 maart 2017


Ik ben op zoek naar foto\'s van het Brabants Accordeonorkest onder leiding van Annie Heylen.

Toegevoegd door:Gerard Verhees op 02 november 2016

Geef een reactie

Ik ben op zoek naar een foto van Nelly van Thoor-Horvers. (geb. 1903 Petronella Catharina Brigitta Horvers). Getrouwd met Johann van Thoor (schilder in Eindhoven, geb 1907) in 1933.

Toegevoegd door:Joris van RIel op 01 november 2016

Geef een reactie

Ik ben op zoek naar een foto van de winkel van van den Biggelaar. Hoek Urkhovenseweg en, ik meen, Poeierstraat. Het was een kruidenierswinkel.

Toegevoegd door:Hermann Gerritsen op 28 oktober 2016

Geef een reactie

Hoek Urkhovenseweg - Poeijersstraat lijkt me moeilijk, die kruisen elkaar namelijk niet

Toegevoegd door: Jan Bukkems op 27 december 2016


Ik ben op zoek naar een foto van pand Hoogstraat236, waar nu de rondweg is; Mijn ouderlijk huis, naast meubelmakerij Kersemakers en naast kleermaker Janssen.

Toegevoegd door:Karel Siebers op 17 oktober 2016

Geef een reactie

ik zoek Annie Dircken uit Eindhoven, ze moet nu ongeveer 61jaar zijn. Ze heeft vroeger als poetsvrouw gewerkt op Philips eind jaren 80 begin 90

Toegevoegd door:Jony Maggen op 17 oktober 2016

Geef een reactie

Ben op zoek naar Annet Nooijen (is meisjesnaam). Ze zal nu tussen 65 en 70 jaar oud zijn. Was in 1958 woonachtig in de Johannesburgstraat 34 in Eindhoven. Ik heb haar poësie-album (ooit gekocht op rommelmarkt) en wil die graag aan haar teruggeven.

Toegevoegd door:Toos Bruijnaers op 26 september 2016

Geef een reactie

Wie kan mij vertellen wanneer de Pasta Factory aan de Grote Berg voor het eerst open ging met de FGob als bedrijfsleider? Mail me a.u.b. Grt. Jos van de Ven

Toegevoegd door:Jos van de Ven op 22 september 2016

Geef een reactie

Goede website vol goed beeldmateriaal van Eindhoven. Interessant ook vanuit de geschiedenis. Kan ik de inspiratie goed gebruiken voor mijn website. Bedankt!

Toegevoegd door:Ektor Tsolodimos op 20 september 2016

Geef een reactie

Ben benieuwd hoe het is vergaan met mijn klasgenoten behorende bij foto #16987 klas 4 1953-1954 Trudoschool.

Toegevoegd door:Ton Huygevoort op 23 mei 2016

Geef een reactie

Geachte, ik doe aan stamboomonderzoek naar mijn familie Reynders en aanverwanten. In Stratum zouden Ludovicus Eustachius Verhaert en Maria Henrica Heselmans gehuwd zijn in het jaar 1917. Verdere info heb ik niet. Ben ik bij jullie aan het juiste adres voor verdere info wat betreft de volledige datum van huwelijk? Zo niet, wil je mij dan zeggen waar ik wel moet zijn? Ik heb momenteel geen aanknopingspunten meer. Ik dank u voor de medewerking en verblijf verder, met vriendelijke groeten, John Reynders.

Toegevoegd door:John Reynders op 17 maart 2016

Geef een reactie

Dit huwelijk heeft plaats gevonden op 17 november 1917. De huwelijksakte kunt u vinden via deze link : http://eindhoven.digitalestamboom.nl/scan.aspx?book=H&id=36874

Toegevoegd door: Jan Bukkems op 28 maart 2016


De juiste datum is 17 november 1917, de akte kunt u hier opvragen eindhoven.digitalestamboom.nl/scan.aspx?book=H&id=36874

Toegevoegd door: Jan Bukkems op 20 mei 2016


Hallo ben op zoek naar ....wie kent een zekere mijnheer Biesemans/ Biezenmans. Vroege jaren 60 ging hij dansen bij, toen, danszaal Palace in Strijp geloof ik, Schootsestraat ?

Toegevoegd door:H.van schaijk op 17 maart 2016

Geef een reactie

Ik ken wel een Biezemans. deze was een klasgenoot op de Philips bedrijfsschool, hij zat in klas Nj . En werkte op RAD-p bij Philips. Daarbij werkte ik ook op Strijp-3. Ik kwam ook bij Palace dansen en meen hem daar ook gezien te hebben. Naar mijn weten is hij geëmigreerd naar Australië.

Toegevoegd door: W. Deckers op 16 mei 2016


Wij zijn nog op zoek naar oud leerlingen van de CNS Bezemstraat (nu Koenraadlaan) geboren 1944 tot en met 1948 i.v.m. een reunie. Graag reactie op bijgaand emailadres.

Toegevoegd door:Leo Damstra op 09 maart 2016

Geef een reactie

Wat die communie-prentjes betreft, ik zal een paar namen noemen: 14 mei 1961, Herman Tielemans, 14 mei 1961, Frans Schenkelaars, 29 mei 1960 , Peter van Emden, 23 mei 1963, Jan Mommers (1963 dus ook nog)., 31 mei 1962, Peter Jan Leeman en nog vele anderen.

Toegevoegd door:Marijke de Groot-Thijssen op 22 februari 2016

Geef een reactie

Hallo, ik ben ik het bezit van een flink stapeltje 1communie-prentjes uit de jaren 1960/1961/1962. Allemaal jongens in die jaren hun 1e communie deden in de Gerarduskerk te Stratum. Het zijn teveel namen op zo op te noemen maar als iemand denkt daar nog tussen te zitten en wil dat prentje hebben, mail me dan even. Dan zal ik het nakijken en kun je hebben.

Toegevoegd door:Marijke de Groot-Thijssen op 22 februari 2016

Geef een reactie

in 1949 was er een gouden bruidspaar Gerritsen a/d Lijmbeekstraat 196. tegenover de Zoutstraat. Helaas kan ik nog geen krantenartikel vinden. Ik kreeg de vraag van iemand die toen bruidsjonker was. Mogelijk kunnen we het samen ontdekken. Er was een heel feest comite & optocht met vele bruidjes.

Toegevoegd door: mieke op 09 december 2016


 
1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende berichten