Fotonummer:

27683  

Jaar:

2010

Bijdrager:

Ties van den Berge

Andere gerelateerde foto's:

Locatie:

Vergroot kaart

Locatie 1Tongelre - 311 Villapark - Kwartelstraat

Deel deze pagina
Foto omschrijving

Kwartelstraat (2)

Tongelre, Villapark. Kwartelstraat. Een rij prachtige stijlwoningen.

Deze foto is geplaatst op: 21 maart 2011Uw reacties

In een van deze huizen woonde een vriendje van ons, Tammo Wuyten of zoiets. Ik kan me de achternaam niet helemaal meer herinneren.

Toegevoegd door: Ad van den Heuvel op 04 maart 2014

En daar woonde ook de familie Egas.

Toegevoegd door: Jack van beek op 29 april 2014

Op deze foto van de Kwartelstraat staat ook het huis met een gedeelte van het balkonnetje van de kamer waar ik sliep met mijn zusje Mirjam Langenhuysen en waar inderdaad naar links kijkend de familie Egas woonde met hun kinderen waar wij in ieder geval met de jongeren veel speelden, o.a Rosie, Fernando, Alberto, Dolly.
Daarnaast woonde inderdaad de familie Wuiten, Tammo, Liesbeth, Jan en nog een zus.
Daarnaast woonde mevr. Van Tricht en daarnaast de familie Fokker.
We hebben zeker met de families Egas en Wuyten heel wat afgespeeld en uitgehaald in de Kwartelstraat, zeker mijn twee oudere broers, Willy en Frans Langenhuysen.
Ik kan me de naam Van de Heuvel uit de Lakerstraat nog wel herinneren en dacht dat ze ook een broertje hadden Robbie genaamd en dat hun buren soms de fam. Van Kouwenhoven was aan de ene kant en twee huizen van de fam. Van de Heuvel vandaan de familie Van Besouw woonde?
Ook dacht ik ooit te horen hebben gekregen dat zij ook familie zouden kunnen zijn van familie De Natris uit Valkenswaard oftewel van Peerke Donders wat zijn artiestennaam zou zijn?

Toegevoegd door: Hanneke langenhuysen. op 04 februari 2015

Hallo Hanneke. Ik kan me jouw twee broers, Willy en Frans, en jou nog heel goed voor de geest halen.Jullie woonden, net als wij, ook in de Kwartelstaat. Wij woonden op 22 en waren met z'n vieren; Sjef, dan wij, de tweeling Arie en Willie, en de jongste, Tonnie. In de Lakerstraat woonde ons oma in bij een tante Die v.d. Heuvel. Zij woonde naast Jos Vogels, de groenteboer.

Toegevoegd door: Arie van den Heuvel op 13 mei 2018

 
Reactie toevoegen