Fotonummer:

29402  

Jaar:

1967

Bijdrager:

M.L. Heesakkers
E-mail bijdrager

Andere gerelateerde foto's:

Locatie:

Vergroot kaart

Locatie 1Stratum - 221 Kerstroosplein - Stekelroosstraat

Deel deze pagina
Foto omschrijving

Stekelroosstraat

De kinderen van familie Brinkman spelen hier in de sneeuw. De foto is genomen met de rug naar de Pioenroosstraat.

Deze foto is geplaatst op: 30 september 2011Uw reacties

In deze rij huizen, op nr. 27 woonde in de veertiger en vijftiger jaren de familie Slegers. Ook woonde daar volgens mij de familie Schampers.

Toegevoegd door: Lieke Slegers-Roijers op 20 februari 2012

Op nr. 43 woonde fam. Vermeulen, op nr.41 woonde fam. Reniers, op nr. 39 fam. Van Wessel, op 37 fam. Dijkstra, op 37 fam. Van Tooren, op 35 fam. Van Elst. Verder in die rij Kanters, Kouwenberg, Slegers, Mulder, Wuring.
De fam. Brinkman woonde volgens mij in het huis waar daarvoor de fam. Kremers woonde, die later het scooterpaleis had op de Leenderweg.
Ook woonden er aan de even kant de families Leijten, Tomassen, Minten en Tornooi. Ik heb er gewoond tot 1972 en ben toen verhuisd. Ik weet ook verder niet hoe het die mensen vergaan is. Maar mijn jeugdherinering gaat bij het zien van deze foto terug naar Dries Dijkstra, Marcel Kauwenberg, Beppie Leiten, Toos Tomassen, Henk Minten en niet te vergeten de fam. Arendsen, Kootje en Jacky op de hoek van de Pioenroosstraat.

Toegevoegd door: Bennie Pennings op 30 september 2014

Sorry, familie Schampers moet zijn familie Kanters.

Toegevoegd door: Lieke Slegers-Roijers op 30 september 2014

Mijn jongere broer Leen attendeerde mij op deze site. Ik herken veel namen. Wij woonden op nr 47. Een gezin met zes kinderen, waarvan ik de derde ben. Ik weet het niet precies, maar we zijn eind jaren 50 verhuisd naar de Geert Grootestraat. Mijn ouders zijn er komen wonen toen de woningen nieuw waren. Ik ben er geboren in 1935. Ik wil hier nog noemen de fam. Wessel. Als kinderen waren we bang van hem. We noemden hem "brompot". Ik weet nog goed dat mijn vader in het feestcomité zat bij het 50-jarig huwelijksfeest van het echtpaar Wessel. De hele straat was versierd en de hele week was er feest. En toen bleek dat de fam. Wessel toch hele leuke mensen waren. Ook weet ik nog dat in het begin van de WO2 in 1940 onze buren op 45 Middel heetten. Hij voetbalde toen in het eerste van PSV en is toen ook kampioen geworden.

Toegevoegd door: Cor Kosters op 10 augustus 2015

Wij woonden vanaf 1962 op nr. 2. De families die ik me nog kan herinneren zijn natuurlijk mijn eigen tante Sjan en ome Frans van der Mierden met hun kinderen Franka, Annemarie en René. De families Van Ool, Verhoeven, Linders, Martens, Wuring, Lambrechts. Na een aantal jaren zijn er verschillende families verhuisd. Verder hebben Zus en Sander Bouchee, Van Elst, mijn nichtje Margaret en Frank Ebben met hun kinderen Melanie en Ralf, tante Jo en Francella Sartore hier ook nog gewoond.

Toegevoegd door: Annemieke van den Boomen - van Rooy op 10 februari 2018

 
Reactie toevoegen