Fotonummer:

32432  

Jaar:

1975

Bijdrager:

Tom van Bokhoven
E-mail bijdrager

Andere gerelateerde foto's:

Groep 1: Muziek & Zang | Bands / Orkesten | Jack Bierensband

Locatie 1: Geen locatie beschikbaar.

Deel deze pagina
Foto omschrijving

Jack Bierens band (1)

Deze Eindhovense band was vanaf de jaren zeventig tot eind jaren tachtig actief in vooral bedrijfsfeesten en partijen. Vooral grote bedrijven zoals Rabobank en Heineken waren vaste klant voor hun jaarlijkse evenementen. Daarbij werden kosten nog moeite gespaard om hun personeel te verwennen op hun jaarlijkse feestavonden. Daarbij werden artiesten van Nederlandse bodem uitgenodigd om onder begeleiding van Jack Bierens Band de juiste sfeer te brengen. Onder andere Lee Towers, Nico Haak, Ria Valk, Saskia en Serge, Albert West en natuurlijk zangeres Nelleke werden begeleid door de mannen van Jack Bierens Band. Ook was Jack Bierens Band het jaarlijkse huisorkest van de Bolhoedjes.
De band bestond uit Jack Bierens, slagwerk; Theo Verheijen, toetsen, zang, accordeon en trompet; Jan de Natris, gitaar, zang (later vervangen door John van Gennip); Tom van Bokhoven, basgitaar, zang; Tonny van Hoppe, saxen en klarinet (later vervangen door Huub van Geffen). We hebben veel plezier gehad in die tijden.

Deze foto is geplaatst op: 03 november 2012Uw reacties

Oh, wat leuk! Een vriendin stuurde me dit door via fb! Mijn vader staat helemaal links op de foto (Ton van Hoppe) en het is voor het eerst dat ik deze foto zie! Hij is helaas in 1993 overleden en ik mis hem nog elke dag. Als kind mocht ik regelmatig mee naar optredens en ik genoot van de gezellige sfeer toendertijd. Ik zou graag als er meerdere foto's zijn die willen zien.

Toegevoegd door: Silvie Eckenbach- van Hoppe op 23 juni 2015

Hoi Silvie, Ik heb heel graag met jouw vader samengewerkt. Hij was een leuke man en heel goed muzikant. Ik kwam met Jack Bierens jouw vader altijd ophalen als we naar een optreden gingen. Ik zal eens moeten zoeken want misschien heb nog foto's van de tijd dat ik met je vader samen muziek gemaakt heb.
Ik weet nog wel waar deze foto gemaakt is: in "De Ster" in Nieuwkuijk tijdens de jaarfeesten van de Heineken personeelsvereniging uit Den Bosch, waar we optraden met o.a. Saskia en Serge, Rosy en Andres en Albert West. Als ik nog meer foto' s gevonden heb, stuur ik ze door via e-mail.

Toegevoegd door: Tom van Bokhoven op 25 juni 2015

Hai Tom, dat zou ik super leuk vinden! Ik hoor het wel! Groetjes!

Toegevoegd door: Silvie Eckenbach op 25 juni 2015

Ik kwam deze foto op internet tegen, daar mijn zoon muziek wilde horen van zijn opa Ton van Hoppe. Denk nog veel aan de tijd dat mijn vader muziek maakte en af en toe een single meenam van een 'bekende' artiest.
Als jij nog foto's hebt, Tom, van die tijd zou ik dat ook helemaal geweldig vinden.

Toegevoegd door: Nancy Sanders van Hoppe op 27 juni 2015

Hoi Silvie en Nancy. Ik reageer hierbij graag even op de reacties van Tom van Bokhoven.
Hij heeft helemaal gelijk, want jullie vader (Tony van Hoppe) was een geweldige muzikant die heel wat jaren in mijn orkest (Jack Bierens Band) heeft gespeeld. Bij elk optreden en repetities kwam ik jullie vader ophalen, waarna we na een optreden nog samen ergens een hapje gingen eten. Ik heb met hem een erg mooie tijd gehad en enorm genoten van zijn muzikaal talent. Ben er trots op dat jullie vader een geweldenaar was met een erg hoog muzikaal talent, een geweldige humor en het hart op de juiste plaats.
Het klinkt gek, maar ook denk ik nog dikwijls aan hem.
Ik heb voor jullie nog wel wat mooie foto's van hem. Neem met mij daarvoor even contact op met de e-mail. Groetjes, Jack.

Toegevoegd door: Jack Bierens op 11 maart 2018

 
Reactie toevoegen