Fotonummer:

8524  

Jaar:

1968

Bijdrager:

Leo Beelen
E-mail bijdrager

Andere gerelateerde foto's:

Groep 1: Scholen / Onderwijs | MAVO / (M)ULO / VMBO | St Thomas van Aquino MULO

Locatie 1Woensel - 412 Hemelrijken - Pastoor Petersstraat*

Deel deze pagina
Foto omschrijving

Thomas van Aquino Mulo (7)

Eindexamen 1968. Ik vond deze school zo gezellig dat ik in 1968 nog maar een keer examen heb gedaan... Volgens mij de eerste klassenfoto van deze school die links van de regenpijp is gemaakt! Bovenste rij van rechts naar links o.a. Jan v.d. Heuvel, Leo Beelen, Raaijmakers, Jan v.d. Heiden, Hans van Heck, ... Middelste rij v.r.n.l.: Martin ?, Ad v.d. Sanden, Hans Semmler, ...... Links onderaan Jacques Arnoldi en daarboven Tonko Sebestic en daarboven directeur V.d. Laar, waarschijnlijk met de pijp in de hand. Andere namen schieten me niet te binnen.

Deze foto is geplaatst op: 13 januari 2007Uw reacties

De rechtse meneer, dhr Martin, was leraar Frans. Van hem moest iedereen die Frans deed op zijn eindexamen, het boek over de Canadese trapper Slim Kerrigan ram van buiten leren. Hij sprak je ook aan met meneer meneer, ik heb je toch gezegd dat.......... Niet bijster sympathiek maar je leerde het wel, dat wel.

Toegevoegd door: Ben Brekelmans op 13 januari 2007

Naast Tonko Sebestic, Tinus van Kemenade uit Acht, voetbalde bij VVAE? Kan er nog iemand namen toevoegen?

Toegevoegd door: Leo Beelen op 14 januari 2007

Ben, Slim Kerrigan vertrekkend uit Vancouver om zijn avonturen in Alaska te beleven is er bij mij ook ingeramd. Hoewel ik 11 jaar eerder dan jij op deze school zat. Ook ik had toen dhr. Martin voor Frans. Wat moet dat toch een sleur voor hem geweest zijn om dit jaar na jaar maar te herhalen. Voor Duits had je ook zo'n bestseller Emil und die Detektive van Erich Kästner.

Toegevoegd door: Hans Vervoort op 14 januari 2007

Das stimmt, Hans, ik kreeg Duits van De Visser. Ik heb daar gezeten vanaf het 2e trimester 3e t/m eindexamen in 1966.

Toegevoegd door: Ben Brekelmans op 14 januari 2007

Het verhaal van Emil und der Detektive wordt op de diverse Freilichtbuehnes (openluchttheaters) bij mij in de omgeving nog met regelmaat opgevoerd. Dus als je jeugdtrauma's wilt verwerken of koesteren...kom naar de Grafschaft Bentheim in Niedersachsen.

Toegevoegd door: Marjan Levens op 15 januari 2007

Bovenste rij, 3e van rechts, tussen Leo Beelen en Jan v.d. Heijden is niet Raaijmakers, maar Peter van Vroenhoven.

Toegevoegd door: Peter van Vroenhoven op 28 januari 2007

Mij schieten nu nog enkele namen te binnen: 3e rij helemaal rechts Leo den Teuling en zittend gehurkt 2e van links Thijs? v.d. Oudenhoven

Toegevoegd door: Peter van Vroenhoven op 28 januari 2007

Op de onderste rij derde van links staat Appie. Appie was een vriend van Bert Hoek. Met zijn driëen zijn we in 1969 op vakantie geweest op Texel. Sarasani met de Golden Earring, Back Home was toen een hit, schitterende tijd. Appie moest per se een joint proberen. Kocht van een onguur type een pakje wat door de shag gerold moest worden, en dan maar paffen. Kostte 10 gulden, een vermogen, maar hij was helemaal stoned. Bert en ik merkten eigenlijk geen verschil aan hem...

Toegevoegd door: Fernand Groothedde op 19 juni 2007

Derde persoon van links is Cris Hulsman.

Toegevoegd door: Jack Bukkems op 04 februari 2010

Op de onderste rij, vierde van rechts - zittend op de bank - brildragend, met lichtkleurig colbertje en donkere coltrui is Harrie Das uit de Spinnerstraat 55.

Toegevoegd door: Harrie Das op 07 februari 2010

Hier ken ik nog wel wat namen van: mezelf natuurlijk (Gerard Janssen, middelste rij 3e van links, met geruite bloes), rechts naast me Jan van Gils, achteraan links George(?) Verwoord, vooraan vierde van rechts Harrie Das, dezelfde rij helemaal links (met zonnebril) Tonko Sebestik. De rest ben ik eerlijk gezegd vergeten.

Toegevoegd door: Gerard Janssen op 01 oktober 2014

 
Reactie toevoegen