EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

17203

Bijdrager:

Jaar:

1991

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Zangers / Zangeressen

Onderwerp 3.:

Meerdere Zangers / Zangeressen

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Trea Dobbs en Anneke Grönloh

Beschrijving

Op de foto sta ik te midden van Trea Dobbs en Anneke Grönloh. Anneke ken ik al jaren persoonlijk, ik heb haar voor het eerst gezien toen ze in 1962 in januari van dat jaar op kwam treden in een Teenagershow in Theater "De Ark" te Boxtel samen met The Blue Diamonds, Eddy Christiani (op zijn Gretchgitaar). Ze was toen nog een superster. Op 31 mei 1981 heb ik haar nog uitgebreid geïnterviewd tijdens de "Rock & Roll Revival in de Haagse Houtrusthallen.
Trea Dobbs heb ik ook geïnterviewd en we zijn in de periode 1986-1991 lang met haar bevriend geweest. Dit is allemaal voor ons blad "The Fab.Sound of the Sixties" dat al 33 jaar bestaat! (Zie website http://www.bertbossink.nl)              


Geplaatst op

25-09-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 25-09-2008
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Goh zeg, wat een fantastische website over de sixties. Daar moet ik echt eens een avond voor gaan zitten om die door te spitten en dat ga ik ook zeker doen. Bert, volg je ook een beetje wat hier in Eindhoven te doen is? Kijk je ook wel eens op onze website?


Datum: 26-09-2008
Naam: Bert Bossink  
img

Beste Marijke, ja hoor ik heb jullie website ook aandachtig doorgekeken en die vindt die ook heel informatief. Het leuke is dat veel oude Sixties groepen van vroeger nog steeds spelen zoals bijv. The Phantoms van o.a. "I'll go crazy" "Tormented" e.d.. Zodoende blijf ik ook graag op de hoogte van bepaalde oude groepen die in Eindhoven nog actief zijn.Maar ook The Valiants.


Datum: 29-09-2008
Naam: Ben Brekelmans  
img

En The Valiants zijn met Paul Reekers en Piet Souer te zien en te horen op het a.s. Back to the Sixties van 14 december in het Eindhovense Stadspaviljoen!