EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

18605

Bijdrager:

Jaar:

1971

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

111 Binnenstad

Straat:

Kerkstraat

Onderwerp 1.:

Evenementen / Festiviteiten / Gebeurtenissen

Onderwerp 2.:

Carnaval

Onderwerp 3.:

Carnavalsoptochten

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Carnaval optocht

Beschrijving

Foto gemaakt op 20 februari 1971. Na de brand bij Karel 1. We staan hier te kijken op de hoek van de Kerkstraat / Wal - Keizersgracht. Zie ook foto 13658.


Geplaatst op

27-01-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 27-01-2009
Naam: Tini van Rooij  
img

Dit komt bij mij een beetje over als galgenhumor. Voor meer leuke dingen over carnaval in Lampegat en de geschiedenis van carnaval in Eindhoven hebben wij van Eindhoven in Beeld een expositie ingericht over het Eindhovens Carnaval. U bent van harte welkom aan de Grote Berg 9, bij de opening op zondag 1 februari 2009. Deze opening wordt verricht door onze Stadsprins "De Gruune" en vindt plaats om elf minuten over twee in de middag. Iedereen is van harte welkom.
Ik wil hierbij ook een oproep plaatsen aan alle mensen die zich nog niet hebben aangemeld voor onze nieuwsbrief. Meld u aan, ga via HOME naar  Nieuwsbrief aanmelden, de rest spreekt voor zich. Of klik hier: http://www.eindhoveninbeeld.com/content.php?pagid=16


Datum: 27-01-2009
Naam: John van Laarhoven  

Ik heb inderdaad begrepen, dat het aanstaande zondag een hele happening gaat worden op de Grote Berg. Stadshofkapel 'De Eendracht' komt ook en dan is een goed stuk muziek verzekerd! Tot zondag, we zullen er allemaal zijn!