EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

28645

Bijdrager:

Jaar:

1995

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

111 Binnenstad

Straat:

Stationsweg

Onderwerp 1.:

Bedrijven / Industrie

Onderwerp 2.:

Post / PTT / KPN / TPG / TNT

Onderwerp 3.:

Personeel

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
PTT chauffeurs

Beschrijving

Van deze jongens kon je op aan!


Geplaatst op

04-07-2011

Reacties:

Datum: 05-07-2011
Naam: Ben Brekelmans  
img

Fotoindiener André Palm staat hier 9e van rechts. Inderdaad, van deze jongens kon je op aan, net als van hun baas. Dit plaatje is gemaakt toen het vrachtwagentransport binnen Post al was geregionaliseerd. De locatie aan de Stationsweg was naast Den Bosch (hoofdzetel) en Sittard een van de vestigingen van de Regionale Transport Organisatie, kortweg RTO. Naast het vervoer van bulkpost van en naar bestelkantoren,sorteercentra en grote klanten hield de RTO zich bezig met goederendistributie op pallets. Laatstgenoemde activiteit werd later als onrendabel afgestoten, de twee decentrale vestigingen incl. hun teamcoaches en wagenparkbeheerders werden geconcentreerd op Den Bosch en het wagenpark incl. chauffeurs werd gespreid over zogenaamde opstapplaatsen. In de regio Zuidoost Nederland waren dat naast Eindhoven, Den Bosch en Sittard ook nog Heerlen, Roermond en Helmond. Ondanks die versnippering zijn de jongens van de Post-vrachtwagens altijd een team gebleven: een klasse team om trots op te zijn: zij zorgden ervoor, zoals het op de auto's stond.


Datum: 05-07-2011
Naam: Afs Palm  
img

Is die slogan nu nog van toepassing??? of moet ik er mijn twijfels bijzetten.


Datum: 05-07-2011
Naam: Wim Habraken  

Ik zie veel (oude) bekenden en helaas moet ik er meteen bij zeggen dat ik er ook heel veel niet meer bij naam ken. Te gek, zo snel als dat gaat, Sorry! Maar ik zie Henk Senders (groepsleider), (Pukkie) Scheepers, Jack Vaasen en Van Vught staan naast elkaar. Leuk Ben zoals je niet alleen voor je personeel, maar ook voor de baas gunstige reclame maakt. Andre, mooie foto. Ik houd me aanbevolen.


Datum: 05-07-2011
Naam: Ben Brekelmans  
img

Begrijp het goed, Wim, deze foto is van ergens in 1995. Op 1 januari van dat jaar werd Post Nederland bestuurlijk ingedeeld in 26 rayons. Ik was toen al weg in Eindhoven, ging nl. per dezelfde datum als vestigingsmanager naar Venlo. Henk Senders (4e van rechts) was toen hun kranige "baas" (overigens...alleen honden hebben bazen). Henk, recht door zee, net als zijn chauffeurs, volgde mij een klein jaartje later naar Venlo. In 1999 werden deze jongens weer aan me toevertrouwd, toen ik clustermanager PTT Post Transport zuidoost Nederland werd. Zo heette dat toen. Dit team was ook toen nog steeds een klasse-team!


Datum: 05-07-2011
Naam: Afs Palm  
img

Ben, binnenkort komt de laatste nieuwe aanwinst, de rode postauto, gekregen onder jouw bewind.


Datum: 06-07-2011
Naam: Wim Habraken  

Ja Ben, de ontwikkelingen zijn erg snel gegaan bij ons oude en vertrouwde bedrijf, dat is waar. Zelf heb ik het bedrijf vanaf 1998 verlaten, na mijn probeerklus op Klantenservice. Hoe dan ook, dit soort plaatjes geniet ik wel van! En: terecht - honden hebben bazen, maar ik haalde even jouw eigen woorden aan.


Datum: 06-07-2011
Naam: Wim Habraken  

Andre - samen met jouw heb ik zo mijn twijfels hoe het nu zit met de uitvoering van die oudere slogan. Ze hebben nu: Sure we can, dacht ik. Trouwens ze zijn weer bij de oude naam terug: Post. Kijk dat spreekt me wel weer aan.


Datum: 06-07-2011
Naam: Ben Brekelmans  
img

"Morgen is vandaag. PostNL", da's de actuele slogan.