EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

34635

Bijdrager:

Jaar:

1958

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Verenigingen

Onderwerp 2.:

Jeugdorganisaties / Scouting

Onderwerp 3.:

Scouting, Wielewaal

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Scouting Wielewaal (Groep 6) Prins Gustaaf Adolf Groep

Beschrijving

Op zomerkamp in Velden (L). De namen: 1 Henk Middel, 2 ? Vellinga?, 3 Leo Damstra, 4 Vaandrig?, 5 Piet Rozema, 6 en 7 neven Van Schayk, 8 ? Woering, 9 Pieter van Noppen, 10 Roelof Edens, 11 Wim Schoon, 12 Ruud Vos, 13 Jan van Dam, 14 Wim? Lammers, 15 Ad van Noppen, 16 Jaap Schaap, 17 Rob Links?


Geplaatst op

18-11-2013

Reacties:

Datum: 18-11-2013
Naam: Redactie  

De nummer 3 van deze foto, Leo Damstra, wil een reünie organiseren. Hij is op zoek naar de adressen. Voor verdere info kijk via Home > Nieuws en Agenda > Reünies of klik hier


Datum: 18-11-2013
Naam: Leo Damstra  
img

Heren oud Scouters. Andere namen van deze groep die niet op deze foto staan zijn: Wim en Albert Harmsen, Henri Groeneveld, Boudewijn van Noppen, Geert Middel en Bouke van Dam. Mocht iemand meer namen weten, dan graag op deze site aangeven.


Datum: 29-11-2013
Naam: Wim Lammers  
img

Beste Leo. Puur toevallig stuitte ik op de foto, die ik ook (samen met vele anderen) aan de muur heb hangen. Ik ben benieuwd naar andere reacties. Ik heb aan de groep geen contacten overgehouden. Behalve een korte briefwisseling met Henri Groeneveld die in Utrecht ging studeren. Ik ben in 1960 verhuisd naar Apeldoorn, in het jaar dat de groep in Loenen op zomerkamp was.


Datum: 30-11-2013
Naam: Leo Damstra  
img

Beste Wim, leuk dat je reageert. We hebben inmiddels ( voor de reünie) adressen van de gebroeders van Dam, Bouke van de welpen) en Jan van de verkenners.
Ook hebben we contact met twee broers Van Noppen (Boudewijn van de welpen) en Pieter van de verkenners. (Tweelingbroer Ad van Noppen is inmiddels overleden, zo ook Piet Rozema). Niet aanwezig op deze foto: Jan en Henk Kuiper (familie) en Albert Harmsen. Van deze personen hebben we wel al huisadressen en zullen door mij persoonlijk worden benaderd. Ik heb begrepen dat Wim Schoon ook in Apeldoorn woont. Hier hebben we verder niets van. Henri Groeneveld heeft bij mij in de patrouille gezeten en was zo'n beetje mijn maatje, maar ik ben hem compleet uit het oog verloren. Woont hij nog in Utrecht dat je weet? Het zou super zijn als we nog wat meer leden zouden kunnen traceren.


Datum: 28-12-2013
Naam: Wim Lammers  
img

Hallo Leo, excuus voor de late reactie. Henri Groeneveld kwam ik een poosje geleden via internet op het spoor. Aanleiding was zijn pensionering als docent aan de universiteit van Utrecht. Hij moet langs die weg terug te vinden zijn. Zelf ben ik inmiddels ook gepensioneerd en woon al jaren in Den Haag. Het zou leuk zijn als je nog wat lieden weet te vinden. Ik kan zelf verder geen aanwijzingen meer geven.


Datum: 17-01-2014
Naam: Hans Vollinga (oud-hopman)  
img

Leuk om foto's te zien van "mijn" jongens die nu ook al gepensioneerd zijn! Ik ben zelf nu 80. Jammer, maar ik ben altijd al erg slecht in het onthouden van namen, dat was zelfs toen al een probleempje. Van een paar jongens herinner ik me wat eigenschappen. Zo was Henk Middel erg goed in "droppings" en het stoken van een houtvuurtje onder de kookpan. Ruud Vos zag altijd kans nat te worden, zelfs op een droge zomerdag. De vaandrig (4) heet Joop, zijn achternaam schiet me misschien later nog te binnen.


Datum: 23-06-2016
Naam: Rob Links  
img

Leuke foto die ik bij toeval tegen kom. Nr 17 ben ik. Nr 6 is Johan van Schaik, nr 8 is Remmmelt Woering. Remmelt ging voor een weddenschap van 10 kwartjes, met ontblote billen in een nest bosmieren zitten. Rood als een kroot en lachen. Remmelt was goed in tokkelen, o.a. Blauwe Meer in Lommel.


Datum: 23-06-2016
Naam: Astrid Vollinga  
img

Nummer 2 op de foto is hopman Hans Vollinga. Hij is helaas 13 januari overleden