EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

36509

Bijdrager:

Jaar:

2015

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
In memoriam Willem van der Sommen

Beschrijving

Wij wisten dat Willem ernstig ziek was, maar toch kwam het bericht van zijn overlijden onverwacht. Wij zijn Willem veel dank verschuldigd en zijn bijdragen aan onze stichting in woord en daad zullen wij blijven waarderen. Willem was, voordat hij werd geveld door een herseninfarct, een frequent bezoeker van 't EiB-Huys en werkte mee aan o.a. onze eerste expositie over het Eindhovens Carnaval in 2009. Willem laat veel moois achter, zoals zijn boeken over Eindhoven.
Wij wensen zijn familie de nodige sterkte bij dit verlies.


Geplaatst op

29-12-2015

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 29-12-2015
Naam: Eric Kemperman  
img

Willem, jarenlang de steun en toeverlaat voor de Eindhovense studenten sportstichting. Op hem kon je altijd een beroep doen!! Het verbaast me niet dat hij zo actief was voor EiB.


Datum: 29-12-2015
Naam: Ben Brekelmans  
img

In 1977-1978 regeerde Willem als "Wiel d'n Innige" als stadsprins over 't Lampegat. Hoe toepasselijk, zo'n naam voor zo'n uniek mens. Veel sterkte gewenst voor allen voor wie Willem dierbaar was, is en zal blijven!


Datum: 29-12-2015
Naam: Bauke Hüsken  
img

Willem was van 2008 tot zijn overlijden ook deelnemer van de Henri van Abbe Stichting, waar hij in de werkgroep Groen zat. Hij bemoeide zich onder andere met het Studenten Sportcentrum en de brug over de Tongelreep in Genneper Parken. Een mooi mens is niet meer. Rust zacht, Willem!


Datum: 30-12-2015
Naam: Ton Burghouts  
img

Heel veel sterkte toegewenst aan familie en vrienden. Ik vind het extra tragisch dat het overlijden heeft plaatsgevonden in de december-feestmaand, waarin - traditioneel - extra aandacht aan de familie en het eigen gezin wordt gegeven.


Datum: 30-12-2015
Naam: Kees van der Hoeven  
img

Willem was een fantastisch mens. Zijn boeken over schilder Jan Kuhr en over Philipsdorp en De Burgh heb ik met veel plezier gelezen.