Fotonr.: 11724
Bijdrager Giovanni van Helvoirt
Jaar: 2007
Locatie 1.:Tongelre |312 Lakerlopen |Kanaaldijk Noord

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Kanaaldijk Noord. (2)

Beschrijving Deze verbodsborden vind je langs een groot gedeelte aan deze kanaalzijde. Ze zijn er in overleg met belangenvereniging De Kade geplaatst en hebben succes.

Geplaatst op 17-05-2007
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 19-05-2007
Naam: Petra Van Den Heuvel img

Niet alleen daar maar bijna overal in Tongelre vind je deze borden.
===Petra, hier krijg je reacties op,let maar op. (Frans)===


Datum: 24-05-2007
Naam: Giovanni van Helvoirt img

Gelet op artikel 2.4.8 van de Algemene Plaatselijke Verordening,
B E S L U I T:
Alle wegen als bedoeld in artikel 1.1 van de Algemene Plaatselijke Verordening, waar het verboden is alcoholhoudende drank te nuttigen, of aangebroken flessen, blikjes en dergelijke met alcoholhoudende drank bij zich te hebben.
Er zijn natuurlijk legio gelegenheden waar dit besluit niet zo goed uitkomt. Daarom vind ik het zo vreemd, dat dit bijna overal in Tongelre te vinden zou zijn.


Datum: 24-05-2007
Naam: Wil van Hout img

Da's toch niet zo vreemd, gelet op de aanwezigheid van drugsverslaafden in de omgeving. Dus van bekeuren zal ook niet veel terechtkomen, gezien de centjes die ze in de beurs hebben, zo ze er al een van der eigen in het bezit hebben.


Datum: 24-05-2007
Naam: Peer Retera img

Een paar honderd meter richting centrum op de Kanaaldijk zit de opvang voor drugs- en alcoholverslaafden. Er komen dus veel mensen in deze omgeving die een beetje sturing in deze wel kunnen gebruiken. Deze komen te voet van heinde en verre om bijv. hun methadon te halen. Dit verbod moet de buurten hier rondom beschermen tegen de lieden die zich dronken naar deze plaats begeven.


Datum: 25-05-2007
Naam: Ben Brekelmans img

Ik heb gehoord dat ze binnenkort ook overal anti-wildplas-borden gaan hangen want ook dat mag niet, niet alleen in Tongelre. Man, man, wat een gezeik!


Datum: 25-05-2007
Naam: Giovanni van Helvoirt img

Ja Ben, en dan heb je grote kans, dat de meesten er ook nog eens schijt aan zullen hebben. Oeps, daar heb je het al, daar moeten we dan ook weer een bord voor maken.