EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

11891

Bijdrager:

Jaar:

1960

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

111 Binnenstad

Straat:

Vestdijk

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Vestdijk, voorste deel.

Beschrijving

Vroeger de Korte Dijk genoemd. Geheel links zien we een gedeelte van hotel Atlanta. Daarnaast een pand met een wildgroei van dakramen, waarbij enkele dakkapellen niet hadden misstaan. Of wist men al dat het daar geen lang leven beschoren was? Als extra nog een leuke "snoek" voor de liefhebbers.


Geplaatst op

27-05-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 27-05-2007
Naam: Ben Brekelmans  
img

En die Hero Perl reclame dan? In de sixties was ik daar liefhebber van. Het was wat de Duitsers nu Apfelschorle noemen: een mix van mineraalwater en appelsap. Die Perl prikkelde zo dat je het in je neus voelde. Of lag dat aan mij?


Datum: 27-05-2007
Naam: Hans Vervoort  
img

Ben, wij kregen op onze schoolreisjes deze drank aangeboden. Hero Perl was niet zo'n favoriete drank bij mijn klasgenoten, wij noemden deze drank paardenz....


Datum: 27-05-2007
Naam: Jan Van Der Meulen  

V.l.n.r.: Hotel Atlanta (voorheen Villa fam. Boex), fam. Jan Koonings Drukkerij en boekhandel, ... Dagblad Het Vrije Volk?, Hotel ?, Kleermakers fournituren De Combinatie Van Happen en W. van Zeeland, Th. Vlemmings v.d. Meulen, Garage Vlemmings.


Datum: 28-05-2007
Naam: Marjo Spierings  
img

Op nr. 7 was niet echt een hotel maar o.a. een dependance van Hotel Bristol van het Stationsplein. Er zat b.v. ook een orthopedische schoenmakerij van Buchrnhornen, voorheen Pelt.


Datum: 19-02-2011
Naam: Frans Verhappen  
img

Het is Verhappen fournituren De Combinatie. Het was van mijn opa. Mijn vader heeft daar ook gewoond. Dit is eigenlijk de beste foto die ik heb gevonden van dat gedeelte van de Vestdijk.