EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

12529

Bijdrager:

Jaar:

1959

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

731 Genderbeemd

Straat:

Kasteelweg*

Onderwerp 1.:

Bedrijven / Industrie

Onderwerp 2.:

Sloperijen

Onderwerp 3.:

Verrieth

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Sloperij Verrieth Kasteelweg (2)

Beschrijving

De fam. Verrieth was heel fotogeniek, dus nog een mooi sfeerplaatje.


Geplaatst op

19-07-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 20-07-2007
Naam: Heinie van Hoof  
img

Deze foto is gemaakt op de sloperij van HEIN Verrieth (mijn opa). Ik schat 1959 of 1960. Hein heeft een lichte lange stofjas aan en een pet op. Mijn moeder (Helma van Hoof-Verrieth) staat er ook op. Het kind aan haar hand ben ik niet. In 1961 is mijn opa overleden en heeft mijn vader (Willie van Hoof) de sloperij voortgezet.


Datum: 21-07-2007
Naam: Jan Snijders  
img

Is degene achter Helma Verrieth niet Hennie van Hoof, broer van Willie van Hoof? Dat was vroeger namelijk een vriend van mij, die heb ik al 40 jaar niet meer gezien.


Datum: 23-07-2007
Naam: H. van Hoof  
img

Ik denk niet dat het Heinie van Hoof is. Deze foto is volgens mij van voor die tijd. Ik vraag het na aan ons mam als ze terug is van vakantie.


Datum: 25-07-2007
Naam: Anne Troost  
img

Ja leuk oude tijden herleven. Helma onmiskenbaar dat gezicht. Woonde enkele huizen bij ons vandaan wij woonde op 40 dat was vanaf het brugje het derde huis. Nu komen er ook nog wat namen naar boven. De families Louwers, Damen, Mink, Sledens de kapper die ook snoep verkocht had twee dochters, Van de Gevel. Woonde Verrieth niet naast Sledens? Hein was dacht ik van Duitse komaf en spraak met een accent. Mooie mens. We hebben daar veel plezier gehad.


Datum: 08-09-2007
Naam: Jac van Lieshout  
img

Degene die naast Helma staat, is volgens mij Frits Stoutjesdijk. Ik ben er vanaf het begin van de sloperij tot 1959 geweest. We zijn toen verhuisd naar de Viottastraat. Wij hebben op Kasteelweg 54 gewoond. Helma kent mij wel.


Datum: 03-01-2008
Naam: Kevin Adriaans  
img

Hoi Giovanni, ik wou bij deze even bevestigen dat die man achter Helma inderdaad Frits Stoutjesdijk is. Hij is mijn oom namelijk en dat kleine kereltje dat bij Helma staat, is ook een oom van mij, namelijk Richard Kruszelnicki. Hij was naar horen zeggen het oogappeltje van Hein.