EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

14909

Bijdrager:

Jaar:

1965

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

724 Bennekel-Oost

Straat:

Locatellistraat

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Voetbal

Onderwerp 3.:

Gestelse Boys

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Gestelse Boys A2 Seizoen 1965 - 1966

Beschrijving

Mijn man, Joop van Eck, was destijds keeper bij de Gestelse Boys. Hij kan zich nog herinneren dat de 3e van rechts, gehurkt, een zoon van Schildersbedrijf Liebrechts uit de Bennekelstraat is. Wie herkent zich hier nog meer van?


Geplaatst op

28-01-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 30-01-2008
Naam: Gijs Dijsselbloem  
img

Pieter Liebrechts, van het gelijknamige schildersbedrijf, maar op de hoek van de Genneperweg en de Scheidingstraat.


Datum: 30-01-2008
Naam: José van Eck-Verstegen  
img

Je hebt gelijk Gijs, mijn man woonde destijds op de Smuldersweg.


Datum: 31-01-2008
Naam: Jan Thijssen.  
img

Is deze foto van de sportvelden aan de Locatellistraat? Want ik meen me te herinneren dat de Gestelse Boys samen met Veloc deze velden toen deelden. Het hoofdterrein van Veloc lag waar nu ongeveer het kruispunt Locatellistraat-Bayeuxlaan is. Maar ik moet bij deze foto niet te veel over Veloc vertellen.


Datum: 06-02-2008
Naam: José van Eck-Verstegen  
img

Jan, klopt helemaal. Wij waren de buren van Veloc. Fredje Beerendonk was toen keeper van de A1 en is toen naar Eindhoven vertrokken om daar kampioen te worden.


Datum: 07-08-2008
Naam: Leo Valk  
img

Ik voetbalde niet, maar gehurkt derde van rechts is inderdaad Bartje Liebregts die bij mij in de klas zat op de Lambertusschool in de Laagstraat. Verder zie ik de broers Wim (gehurkt derde van links) en Gerard v. Alem (gehurkt uiterst rechts). Zij waren mijn jeugdvriendjes en familie van de groenteboer Van Alem op de Hoogstraat. Wim is helaas overleden, op ik dacht 50-jarige leeftijd. Hij had zijn familie voor zijn overlijden verzocht een feestje te bouwen en niet te treuren.


Datum: 07-08-2008
Naam: Martin Swinkels  
img

Wim van Alem uit de Kneppelhoutstraat. Hij was nog ooit in een grijs verleden prins carnaval van carnavalsvereniging "De Rakkers" die thuis waren in café "De Sportvriend" op de Hoogstraat. Ik kan me nog herinneren dat de prins een keer laat in de middag naar huis gebracht moest worden omdat hij te veel gedronken had. "De Rakkers", het was toentertijd een vereniging waar men wel weg wist met de drank, want de consumptiebonnen van de spaarkas kreeg ik nooit op.


Datum: 21-08-2008
Naam: Gert Prins  
img

Zover ik weet is Fred Beerendonk pas veel later naar Eindhoven vertrokken. Hij heeft eerst nog enkele jaren bij de Boys in het eerste gekeept. Ik weet nog dat ze toen een keer kampioen zijn geworden (ik dacht bij Reusel Sport), wij gingen toen altijd met de bus mee vanaf de Rooie Bol voor 1 gulden. Later is hij weer teruggekomen in het eerste elftal van de Boys en heb ik nog enkele jaren met hem in het eerste mogen voetballen.


Datum: 26-07-2009
Naam: Ger van der Palen  
img

Is het niet Peter Boons die op de voorgrond ligt?


Datum: 26-07-2009
Naam: José  
img

Nee Ger, het is toch echt mijn man Joop van Eck.


Datum: 18-10-2009
Naam: Ad Pluijm  
img

Foei foei, Ger v.d. Palen, de naam Boons is stevig verbonden met Veloc.


Datum: 25-10-2010
Naam: Gerrit Pardoel  
img

Links gehurkt zit Gerrit Pardoel, Bertje van de Ven zit tweede van links op de middelste rij. Staand, tweede van links, Van der Horst? (zoon van bestuurslid?). Ik heb zelf nog in enkele elftallen met Fred Beerendonck gespeeld. Goede keeper!


Datum: 29-11-2011
Naam: Jan Hoevenaars  
img

Ikzelf heb in de A1 gespeeld met spelers als: Harrie Overmeijer (schilderke?), Willy Peijnenburg. Tiny v.d. Ven, Martin Verhallen (die na hun uitstapje naar PSV bij Veloc verdergingen) en later nog enkele jaren in het eerste met o.a. Fred Beerendonk, Peerke Pisters, Hans v.d. Boogaard (den tut) en de oudjes Jan Wouters, Toon Bijnen, Harrie Visers enz.


Datum: 29-11-2011
Naam: Riet Tournoy  
img

Hé Gerrit Pardoel, wat leuk om je ook op die leeftijd te zien. Ik wist niet dat je bij de Boys had gespeeld. Er was natuurlijk maar één club waar je kon gaan voetballen en dat was bij de Gestelse Boys, waarvan mijn vader een van de oprichters was.


Datum: 12-12-2011
Naam: Gerrit Pardoel  
img

Ja Riet, dat was nog eens een leuke tijd. Toch zeker 12-15 jaar bij de Boys gespeeld, weliswaar op laag niveau, maar altijd met veel plezier. Ik dacht zelfs dat jullie Toon ook nog gevoetbald heeft en dat ik daar ook nog mee gespeeld heb.


Datum: 05-10-2015
Naam: Bert Claasen  
img

Ik speelde in A1 en het derde elftal in 1965 en 1966. V.d. Heyden van een fietsenzaak was trainer en een Jansen was secretaris. Ook ik heb een wedstrijd met Van Beerendonk gespeeld. Trainen deden we op een veld met een lamp op een mast waar nu Hanevoet is. Scouts van PSV kwamen toen al spelers weghalen. Ik kan me verder geen namen herrinneren.