EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

15041

Bijdrager:

Jaar:

1966

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

233 Sintenbuurt

Straat:

Heezerweg

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Stratum, St Jozef-Mariaschool / De Zevensprong

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
St.Josephschool, Heezerweg 1e klas

Beschrijving

Achterste rij: Annelies Schuurman, Jolanda Moors, Truusje v.d. Bouw, Willy Plantaz, Henny de Roo, juf V.d. Ven, Brigit Rovers, Maria Verbiest, Sandra van Dorssen, Angele Melskens. Middelste rij: Addy Pennings, Ivonne Vissenberg, Thea Theunissen, Jolanda v.d. Stokken, Marjan Verbeek, Carla Schellekes, Marjoue Osnabruggen, Tony Theunissen, Jacqueline Pero, Ingrid Nelissen, Wilma Wouters, Ine Prinsen. Voorste rij: Marjon van Vuurden, Hanny Siebens, Anke Vos, Jose van Schijndel, Nelly Vogels, Inge Schampers, Anne Pasmans.


Geplaatst op

18-02-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 14-08-2009
Naam: Brigitte Luters Rovers  
img

Erg leuk deze foto. De meeste namen zeggen me wel wat, maar ik heb niemand na deze tijd nog gezien.


Datum: 04-04-2010
Naam: Will de Pon Wuijts  
img

Op de klassefoto van juffrouw Schellekes sta ik ook. Heel erg leuk! Ik had geen een foto van school.


Datum: 01-09-2010
Naam: W.Verwimp wouters  
img

Heel erg leuk deze foto, ik had hem  zelf niet meer. IK ben nog wel eens een enkeling tegengekomen maar de meesten niet. Ikzelf,  Wilma Wouters, ben de 2e van rechts in de middelste rij.


Datum: 11-06-2011
Naam: Toon van Tilburg  
img

Hallo, allemaal ik ben bij toeval met google terecht gekomen bij de oud-klasgenoten van mijn echtgenote, Jolanda Moors. Helaas moet ik melden dat Jolanda is overleden op 07-09-2010 te Venray aan kanker.


Datum: 28-11-2014
Naam: Hennie Bannenberg de Roo  
img

Ik kwam bij toeval op deze site en zag de foto uit omstreeks 1965, dat was de klas van jufrouw Van de Ven die altijd met een klein belletje klingelde als je stil moest zijn. Verder herinner ik me dat we ook 'n klein orgeltje in de klas hadden, waar zij soms op speelde. Ik herinner mij nog maar enkele meisjes uit die klas, dat was vooral Willy Plantaz. Zij woonde bij mij in de straat en ik zat naast haar in de klas, en de zusjes Tonny en Thea Theunissen. Erg om te lezen dat Jolande Moors al overleden is.


Datum: 30-11-2014
Naam: Jacqueline Straatman-Pero  
img

Mijn broer heeft voor mij deze foto geplaatst enkele jaren geleden. Leuk dat er nu reacties op zijn binnengekomen. Dat van dat belletje herinner ik me ook nog goed. We deden in de 1e klas volgens mij ook onze 1e Heilige Communie. De school is sinds augustus dit jaar gesloten. Ik ben er samen met Willy Plantaz in mei nog in geweest tijdens een laatste open dag. We hebben nog enkele oud-leerlingen getroffen en hebben de school tot aan de zolder toe nog eens goed bekeken. Er kwamen veel herinneringen boven.


Datum: 30-11-2014
Naam: Willy Plugers Plantaz.  
img

Leuk om iets van jou te horen. Ik ken je nog wel. We hebben ook veel samen gespeeld, aangezien jij ook in de Leeuwenstraat woonde.


Datum: 30-11-2014
Naam: Willy Plugers Plantaz.  
img

Wat leuk om wat van jou te horen Hennie. Ik ken jou ook nog wel. Wij hebben veel samen gespeeld en jij woonde ook in de Leeuwenstraat.


Datum: 07-12-2014
Naam: Hennie Bannenberg de Roo  
img

Hoi Willy, wat leuk dat je je mij nog kunt herinneren. Ja ik woonde ook in de Leeuwenstraat en we hebben inderdaad vaak met elkaar gespeeld, ik zat ook naast je in de klas. Ik herinner me nog dat jij goed kon rekenen en ik niet. Jij vond 't goed dat ik zo mee en dan bij je afkeek haha! Wat leuk dat je samen met Jacqueline Straatman-Pero, haar herinner ik me als 'n heel lief meisje, nog naar de school bent geweest voor 'n laatste bezichtiging!


Datum: 09-12-2014
Naam: Will de Pon Wuijts  
img

Hallo Hennie, ik heb op het Lavendelplein gewoond, ik ben nu 70.  Ik denk dat je de verkeerde voorhebt. Of een van mijn zusters.


Datum: 09-12-2014
Naam: Hennie Bannenberg de Roo  
img

Hallo Will de Pon-Wuijts, ik ken je inderdaad niet. Ik ben 55 en heb in 1965 in de eerste klas bij jufrouw Van de Ven gezeten. Mijn berichtje was ook gericht aan Willy Plugers Plantaz.