EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

17039

Bijdrager:

Jaar:

2008

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

111 Binnenstad

Straat:

Vestdijk

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Zangers / Zangeressen

Onderwerp 3.:

Lenny Kuhr

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
  • img
Uniek optreden van Lenny Kuhr

Beschrijving

Het was gewoon uniek, het optreden van Lenny Kuhr op 7 september jl. in Cocagne tijdens de viering van Ed Verstappen, 50 jaar muzikant (zie foto 16794). Voor het eerst sinds jaren stond de zangeres weer op het podium met begeleider Piet Souer waarmee ze in 1969 het Eurovisie Songfestival won. Aan het slot van een geweldige middag speelde en zong ze haar "Troubadour". Ook zij zit zo boordevol muziek, dat bleek weer eens. Op de foto, vlnr. Paul Reekers (bas), Ed Verstappen en Steven Stapel (slaggitaar), Lenny Kuhr en Piet Souer. Helaas is Uco Egmond die achter de piano zat, op deze foto over de rand gevallen.


Geplaatst op

09-09-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 09-09-2008
Naam: Ben Brekelmans  
img

Ze zit echt boordevol muziek, dat bleek vooral ook uit haar slotnummer Red Red Robin, een dertiger jaren-song van "witte neger" Al Jolson. Lenny vertelde dat ze het liedje had geplukt van een elpee die ze jaren geleden eens kocht op het Amsterdamse Waterlooplein. Wat te denken van Lenny Kuhr in het Engels: ze swingde als een trein! Gauw een CD opnemen met Al Jolson-nummers, Len!


Datum: 23-11-2022
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Ik was erbij die dag. Een feest van herkenning voor iedereen. En voor Ed Verstappen een jubileumviering om nooit te vergeten.


Datum: 24-11-2022
Naam: bert van herk  
img

Van Egmond, die naam kom je regelmatig tegen. Ja, die van die gitarenfabriek. Ik zal het eens aan Joost vragen, als hij weer moet spelen bij De Zwaan in Son, ik zit vaak aan de bar met hem.