EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

17143

Bijdrager:

Jaar:

1964

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

The Shotguns

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
The Shotguns

Beschrijving

Een Eindhovense band, bijna allemaal uit Gestel op één Strijpse herder na. Mari van Gemert drums, Ben Toneik basgitaar, Henny ? sologitaar en zanger, Joop van Hoof begeleiding gitaar en zang. Op de voorgrond Trea Dobbs.


Geplaatst op

19-09-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 20-09-2008
Naam: Ben Brekelmans  
img

Trea in het lichte jasje met zwarte kraag heette toen nog van der Schoot. Ben Tonneijk doet tegenwoordig een wekelijks programma voor Stadsradio Helmond. Kun je nog wat meer vertellen over dit bandje, Mari? Repertoire, waar speelden ze, hoelang hebben ze als band bestaan, doen ze nog iets in de muziek e.d.? Ben benieuwd, Ben


Datum: 20-09-2008
Naam: Ferry Swinkels  
img

Leuk zo'n foto van toen. De ontbrekende achternaam van Henny, is naar ik dacht, Osterlöh. Heeft jaren naast ons gewoond op de Laagstraat 174 (later Cristinastraat).


Datum: 21-09-2008
Naam: Christine Manders-Meulensteen  
img

Inderdaad, Henny Osterloh uit de Laagstraat. Hij is getrouwd met Marian van Laarhoven, Hoogstraat t.egenover de Lambertuskerk en woont sinds hun huwelijk in Valkenswaard. Marian is een zus van mijn schoonzus en ik zie hen regelmatig.


Datum: 20-11-2008
Naam: Ad Herijgers  
img

Christine,ik heb Henny en Marian pas nog gesproken tijdens de uitvaart van Ben Tonneyk. Ben is overleden op 29 okt. te Helmond.
Ik heb ook nog een aantal jaren muziek met Henny en Ben gemaakt. Mooie tijd...


Datum: 02-12-2009
Naam: Henny Osterloh  
img

Ik ben inderdaad de sologitarist die hier op de foto staat. We hebben voor die tijd best leuke optredens gehad. Het was nog wel in kleine zaaltjes maar het was toch een begin. Op de foto speelden we op een fanclubmiddag van Trea van de Schoot in zaal Music Sacrum op de Boschdijk in Eindhoven. Voor toen een hele eer om daarvoor gevraagd te worden. Ben is helaas vorig jaar overleden. Joop en Mari heb ik uit nooit meer gezien, ik zou het leuk vinden om ze nog eens te ontmoeten. Zeer zeker Joop omdat wij bevriend waren vanaf de eerste klas van de lagere school. Hopelijk lukt dit.


Datum: 02-12-2009
Naam: Ben Brekelmans  
img

Henny, gewoon op zondagmiddag 13 december a.s. naar Back to the Sixties komen in het Stadspaviljoen. Daar kom je vast en zeker vroegere muzicollega's tegen! Zie www.spanglefish.com/sixties


Datum: 05-03-2012
Naam: Henk Willemsen  
img

Rechts op de foto Frans Bouwer, toen al volop in de leer om later zelf te gaan zingen.