EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

17226

Bijdrager:

Jaar:

2008

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

112 De Bergen

Straat:

Paradijslaan

Onderwerp 1.:

Gebouwen

Onderwerp 2.:

Overige Gebouwen

Onderwerp 3.:

't EiB-Huys

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
EiB logo

Beschrijving

Op de hoek van de Paradijslaan, tegen de zijgevel van 't EiB- Huys aan de Grote Berg, treft u deze prachtige lichtbak aan. Met dank aan sponsor Licht & Reclame, Sign consultants te Veldhoven.


Geplaatst op

27-09-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 18-01-2009
Naam: Tini van Rooij  
img

Helaas zal deze bak binnenkort uit het straatbeeld verdwijnen. Op last van de Gemeente gaat ie er af. Dit op advies van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit. Jammer, wij weten wel lelijker dingen te hangen in Eindhoven. Kijk maar eens naar die airco-units die je steeds meer tegen de gevels ziet verschijnen.


Datum: 04-09-2010
Naam: Arie vd Heuvel  
img

Onbegrijpelijk dat een stichting,die zoveel promotie maakt voor de gemeente Eindhoven, op deze wijze wordt behandeld.....ze moesten zich schamen. Het zal wel weer een of andere wethouder zijn die jaloers is op wat jullie allemaal teweeg brengen onder de(oud)Eindhovenaren, die dankzij jullie stichting vrienden, kennissen en familie terug vinden. Ik roep daarom ook Burgemeester van Gijzel op om dit belachelijke besluit ongedaan te maken.


Datum: 05-03-2012
Naam: R.Fleischhauer  
img

Hahaha, echt weer Eindhoven ten top. Ben je als Eindhovenaar een beetje trots op je stad, wordt het met "harde" hand weer teniet gedaan door wethouders die het beter denken te weten en niet naar de echte problemen kijken.