Fotonr.: 17330
Bijdrager Mieke Buis-Oerlemans
Jaar: 1956
Locatie 1.:Gestel |722 Blaarthem |Blaarthemseweg
Onderwerp.: Bedrijven / Industrie |Zuivelinrichtingen |DMV Campina

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Campina-ijs

Beschrijving Ja, wij verkochten ijs, waarom is me nog niet altijd duidelijk... Volgens mij aten mijn broer en ik de hele winst op! Op de foto Bertus Oerlemans en zijn dochter Mieke voor hun huis op de Blaarthemseweg.
Geplaatst op 06-10-2008
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 14-01-2009
Naam: Ad Pluijm img

In die tijd kocht je een volle vrieskist ijs en dan mocht je als alles verkocht en afgerekend was de vrieskist houden, vandaar dat wij dat ook hadden gedaan.


Datum: 19-01-2009
Naam: Peter Vervoort img

Is Bertus Oerlemans later met zijn gezin niet verhuisd naar de Woeselsestraat in Woensel (Rapenland?) Is hij in zijn werkzaamleven ook geen particulier chauffeur geweest bij de NV Philips?


Datum: 28-05-2009
Naam: Mieke Buis -Oerlemans img

Ja wij zijn inderdaad naar Woensel verhuisd, helaas zijn mijn vader en moeder er niet meer...Nu wonen we weer heerlijk in Gestel....


Datum: 02-06-2009
Naam: Ad Pluijm img

En Mieke hoe voelde dat ? Ik heb ook 35 jaar in Woensel gewoond, tot 2006 toen ben weer naar Gestel verhuisd en ik had meteen het gevoel van "welkom thuis jongen"


Datum: 02-06-2009
Naam: Mieke Buis -Oerlemans img

Zeker weten. Zolang was het voor mij niet, gelukkig. En nu woon ik samen met Adje, al 27 jaar in een huis, waar ik vroeger van droomde toen we naar school liepen. Vond dat toen superhuizen, maar ja is nu niet zo meer, maar we zijn er gelukkig en een fijne buurt.
Wat wil een mens nog meer, toch?


Datum: 20-04-2012
Naam: Ton van Mol img

Kan me er weinig van herinneren. Het enige wat is blijven hangen is, dat opa Jannes daar vaak buiten zat. Kreeg ik een gulden; wat een rijkdom was dat.