EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

18500

Bijdrager:

Jaar:

1965

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

217 Looiakkers

Straat:

Stadswandelpark

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

The Melody Boys

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
The Melody Boys

Beschrijving

Het Eindhovense dansorkest The Melody Boys stond onder leiding van Albert Kilwinger. Zij speelden in de periode 1965/1970 veel op bruiloften en partijen in de regio Eindhoven en met carnaval in "Het wapen van Eindhoven", maar ook in danszalen in Noord Limburg. Op de foto van links naar rechts: Jan de Natris, gitaar en zang, Jan Schampers, orgel en accordeon, Jan Pero, drums en zang, Albert Kilwinger, trompet en alt saxofoon Wim Hoeks, tenor-saxofoon. Jan Pero, Albert Kilwinger en Wim Hoeks zijn inmiddels overleden.


Geplaatst op

17-01-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 17-01-2009
Naam: Ben Brekelmans  
img

Jan de Natris volgde later John Lamers op als zanger bij Cees and his Skyliners (zie foto 3624).


Datum: 17-01-2009
Naam: Rob Aerdts  
img

Jan Pero.........hele aardige man!! Zat jaren later meen ik ook bij "Circle Five". Daarna heb ik nog met hem in de formatie "Kosmos" gezeten tussen 1990 en 1994. Helaas overleden op 8 december 2002.


Datum: 14-02-2009
Naam: Frank Kilwinger  
img

Ik ben de oudste zoon van Albert Kilwinger, hij is 23 jaar geleden overleden. Ik kan mij nog leuke dingen herinneren over het allround orkest de Melody Boys, zij deden altijd doordeweeks 's avonds droog repeteren, zo noemde mijn vader het altijd bij ons thuis. Wim Hoeks kwam iedere week volgens mij op de bromfiets vanuit Bladel naar ons en bracht altijd voor mijn broertje en mij een reep chocolade mee. Het was altijd heel gezellig. in die tijd gingen wij altijd op vakantie naar zee en Jan de Natris ging ook wel eens mee met zijn vriendin Agnes. Het was een leuke tijd. Groetjes aan alle fans van de Melody Boys.


Datum: 15-02-2009
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

En die jongen van Schampers, kwam die uit de Bloemfonteinstraat in Tongelre? Een heel bekend gezicht, zoals ik dat altijd zeg: "een Tongers gezicht".


Datum: 20-05-2010
Naam: Harrie Wijgergans  
img

Jan de Natris en Jan Pero hebben begin jaren 80 nog samen bij Kosmos gespeeld. Jan de Natris kwam toen van de Jack Bierensband af en verving bij Kosmos Peter Geels. (Peter Geels startte begin jaren 90 Kosmos opnieuw op)


Datum: 21-05-2010
Naam: Ben Brekelmans  
img

En Cees and his Skyliners ging deels op in de latere Jack Bierens Band.


Datum: 27-06-2011
Naam: Hans Saive  
img

Even een toevoegsel betreffende The Melody - Boys. Koos v.der Waarden en ik, Hans Saive, hebben de Melody Boys opgericht met toevoeging van Wim Hoeks en Albert Kilwinger. We hebben jaren met elkaar opgetreden en veel plezier gehad. De meeste tijd begeleidden de vrouwen ons met de optredens.