EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

18630

Bijdrager:

Jaar:

1968

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Bands / Orkesten

Onderwerp 3.:

The Jerseys

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
The Jerseys

Beschrijving

Het inmiddels jaarlijks terugkerende evenement Back to the Sixties werd in 2006 op deze website geboren naar aanleiding van een van Ben's foto's van The Jerseys en een reactie daarop van Mari Kieneker. Nu, 41 jaar na het maken van deze foto, treedt de band opnieuw op en wel op 15 maart a.s. in Zalencentrum Valkenhorst aan de Oirschotsedijk. In dezelfde samenstelling als op deze foto. Vlnr: Peter van Beekveld (drums), Peter de Graaf (sologitaar/toetsen/zang), Timo Brouns (slaggitaar/zang) en Bennie Brekelmans (basgitaar/zang).


Geplaatst op

28-01-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 29-01-2009
Naam: Ad van den Heuvel  
img

Ja Ben... dat waren nog eens tijden, maar jij en jouw medeoprichters brengen die tijden weer tot leven met jullie fantastische Back to the Sixties evenement dat dit jaar zijn 4e jaar in gaat. Hopelijk kan ik er weer bij zijn!!


Datum: 29-01-2009
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Tuurlijk Ad, gewoon blijven aseme ! In de aanloop naar BttS 2009 krijg je in ieder geval nog een paar keer de kans om alvast in de stemming te komen. En dan The Jerseys hè, tja... HET bandje uit mijn schooltijd aan de Hemelrijken in Woensel. En niet alleen bekend op de school aan de Hemelrijken, maar volgens mij hadden ze fans in heel Eindhoven. Denk aan zaal Sancta Maria, v.d.Puttlyceum, parochiehuis Acht, en zelfs buiten de grenzen van Eindhoven, in Best en in Son stonden ze in de rij voor The Jerseys.