EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

19446

Bijdrager:

Jaar:

1966

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Watersport

Onderwerp 3.:

Roeivereniging Villapark

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Roeivereniging Villapark

Beschrijving

Op de foto zie je de keuken van het kerkeiland (Holtus eiland). Op de foto van links naar rechts ??, Joop Jeukens, Hennie Appelhof, Mieke?, ??, ??.


Geplaatst op

07-04-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 10-03-2010
Naam: Hennie Appelhof  

Links op foto Henk van Lint.


Datum: 10-03-2010
Naam: Ben Brekelmans  
img

Nou je het zegt, Hennie, inderdaad Henk van Lint, van de Kempensebaan, toch. We zaten samen in de klas op het Van der Putt. En mij staat bij dat Henk toen ook voetbalde bij de RKVV Tongelre.


Datum: 05-04-2020
Naam: Dorien Geerts- ten Berge  
img

Mijn man, Joost Geerts, werd eind jaren 60 gevraagd mee te gaan als zeilinstructeur op een kamp van veertig jongens in Loosdrecht. Hij kwam uit de parochie van pastoor Holtus en was zelf ook vaak mee op zeilkamp geweest. Wij hadden al een paar jaar verkering en ik mocht mee als assistent kokkin van Mieke van Dooren (je ziet haar voor het keukentje op de foto) en samen heb ik met haar heel wat aardappels geschild en stevige maaltijden samengesteld. We sloten de dag altijd af bij de pastoor aan boord met de leiding, waaronder Wim Pas en zijn vrouw en nog een aantal gezellige mensen. We dronken dan een biertje en de pastoor een jonge borrel. Meestal viel hij in slaap en dan was het tijd om van boord af te gaan. Elke morgen dook hij de plomp in en trok zijn dagelijkse baantjes. Wat een prachtige man. Hele leuke herinneringen aan die tijd.