EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

19894

Bijdrager:

Jaar:

1959

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

222 Gerardusplein

Straat:

Orchideeënstraat

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Stratum, St Gerardusschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
St. Gerardusschool klas 1

Beschrijving

St. Gerardusschool aan de Orchideeënstraat.
Klas 1 = met juffrouw Mertens. Wij zeiden altijd dat ze verliefd was op meneer van Loon van de tweede klas, maar dat was denk ik toch niet zo. Zij trouwde ca. 1960 met iemand anders.


Geplaatst op

13-05-2009

Reacties:

Datum: 03-01-2010
Naam: Jos Geevers  
img

Volgens mij heette de juf niet Mertens maar Martens en was ze de dochter van een kruidenier in de buurt. Ik zou wel willen weten wie hier allemaal op de foto staan. Ik ben de vierde van rechts op de eerste rij.


Datum: 04-01-2010
Naam: Wim Habraken  

Pfoehh, dat is lang geleden! Jos Geevers, ja, ergens komt me die naam wel bekend voor, maar vergeef het me, ik weet echt niet meer wie je bent. Vanaf de foto ken ik dat manneke wel, maar verder, sorry! Helemaal rechts zit Jan van Gulik (later verhuisd naar Woensel), daarnaast ??, Roel Sauter, Jos Geevers, (Marcel?) Kuijken, Wim Habraken, The Stals, Cees Witteveen, ???, Jan Jonkers (overleden 2009), ???, Gerrie Loots, (hoofd omlaag = onbekend), Ik denk (??) Theo Netelbeek, rij daarboven vanaf rechts: Willie Verhoeven (Buurt Bloemenplein), ???, Charles Meijs, Harrie van Vroenhoven, ???, Jo Derks (van de friettent), -- en dan houd het op. Ik herken op een enkele plaats nog wel personen: (Peter?) Relou, Carrie Graus, Marcelis, Wim Janssen, vd Weijer, Jos Bloks, - en daar zul je het mee moeten doen. Zie ook foto 19895, daar staan de meeste jongens ook op en dan klas 2.


Datum: 26-07-2011
Naam: Roel Sauter  
img

Da's inderdaad al lang geleden en dat jullie nog die namen kunnen genereren. Leuk om weer te zien. Ik zit inderdaad rechts naast Jos.