EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

21633

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

112 De Bergen

Straat:

Edenstraat

Onderwerp 1.:

Overheidsdiensten

Onderwerp 2.:

Brandweer

Onderwerp 3.:

Brandweermensen

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Brandweer Eindhoven

Beschrijving

Ik heb geprobeerd te kijken wie er allemaal op de foto staan. Ik weet niet zeker of ik alle namen juist heb en een aantal weet ik helemaal niet meer. Graag hoor ik het als iemand het aan kan vullen. Boven van links naar rechts: Bart Habraken, Harrie Jacobs, Jan van Brussel, Ties Vermeulen, Mijndert Dieters, Piet Swinkels, Jan Hurks, Jo van de Moosdijk, ?? Tweede rij van links naar rechts: Toon Hageman, Lambert Pruissen, Gerrit van Gorp, Piet Holten, Theo van de Mierden, Henk Willems Op de ladder van links naar rechts: Cor Merienboer, Wim de Geus, Fons Bartelen Derde rij van boven: Gerard Hendriks, Henk Klaassen, Narris Stokman, Frans van de Donk, Piet van Moorsel, Toon Verschuren, Jo van de Berselaar, Piet van Ekelen, Jac van Luik, Frans Heijmans, ??, ??, Toon van de Wildenberg, Frans van Laarhoven, Jan de Wijs, Jo van Staalduinen Vierde rij van boven: Toon van Lierop, Simon Wijn, ??, Piet van de Heuvel, ??, Rinus van de Steen, Peek Lenen, ?? Onderste rij: Jo van Gerwen (staand), zittend: Karel Baak, Jac Geenen, Tinus de Laat, ? Welling, Ton de Vaan, Jaap Blauwkamer, Jan Rorijen, commandant Nieman, wnc Thieu van Dijk, Frans van de Rijt, Harrie Hofmans, ? van de Akker, Gerrie Schreven, Janus Raaijmakers,


Geplaatst op

30-09-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 15-06-2010
Naam: Annemieke van den Boomen - van Rooy  
img

Volgens mij staat schuin achter Peek Leenen, mijn vader Frans van Rooy . Geweldige mooie foto. Ik herken nog vele gezichten.


Datum: 16-06-2010
Naam: Anton van Kemenade  
img

Jo van de Moosdijk was begin jaren zestig 60 een van de twee chauffeurs van de busjes van de Mytylschool Gustaaf Christ te Eindhoven. Samen met een heer van Hout (ook brandweer) verzorgenden zij het vervoer van kinderen met lichamelijke beperkingen van en naar deze school. Ik heb het vermoeden dat deze foto ook rond 1961 genomen zal zijn. Overigens viert de mytylschool in 2011 haar 50 jarige bestaan.


Datum: 19-12-2015
Naam: Jo van de Moosdijk jr.  
img

Inderdaad bovenaan de mijnheer met het kale hoofd is mijn vader Jo van de Moosdijk en dat verhaal van de mytylschool klopt helemaal.