EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

23291

Bijdrager:

Jaar:

2006

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

612 Philipsdorp

Straat:

PSV-Sportpark/Philips Stadion

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Sportaccomodaties

Onderwerp 3.:

Philips Sportpark / Philips Stadion

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
PSV-stadion

Beschrijving

.


Geplaatst op

15-02-2010

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 15-02-2010
Naam: Theo van den Dungen  
img

Op zich een prachtig stadion; alleen ik blijf van mening,dat het gewoon niet past binnen de bestaande bebouwing
Zou moeten verhuizen naar de rand van de stad,hoewel ik niet direct zou weten wat de beste lokatie is,omdat al heel lang weg ben uit Eindhoven. Maar ja,het is Philips,en zoals bekend verondersteld: Philips en Eindhoven bijten elkaar niet. De gemeente heeft niet de minste moeite om het stadion van FC Eindhoven te verplaatsen m.a.w.er zijn genoeg mogelijkheden qua lokaliteit. Dus ook voor PSV Stadion ?


Datum: 15-02-2010
Naam: Mitchell Maxwell  
img

Theo, wat een onzin. Het Philips Stadion hoort hier te staan en nergens anders.


Datum: 15-02-2010
Naam: Mark van de Laar  
img

Toen dit stadion gereed was. had mijn vader als echte EVV-fan en als echte Eindhovenaar het idee om de rode banen stiekum blauw te verven. Jammer dat we dat niet gewoon gedaan hebben....


Datum: 16-02-2010
Naam: Theo van den Dungen  
img

Beste Mitchell, jij mag dat vanzelfsprekend onzin vinden,maar zou jij je oor eens te luisteren willen leggen bij bewoners van bv. de Hulstlaan? En wat is er al niet voor afgebroken in het verleden.


Datum: 16-02-2010
Naam: Mitchell Maxwell  
img

De bewoners van de Hulstlaan wisten donders goed waar ze gingen wonen, namelijk naast een stadion waar 36.000 man in kunnen. En er zijn enkel 8 huizen afgebroken aan de Elisabethlaan.


Datum: 16-02-2010
Naam: Theo van den Dungen  
img

Er klinkt enige ergenis door in de reaktie van Mitchell,en dat is natuurlijk zijn goed recht. Als je schrijft,dat er "enkel 8 huizen zijn afgebroken aan de Elisabethlaan" sta mij dan toe dat dit bij mij ergernis opwekt. Diverse stadions zijn in het verleden verplaatst ( FC Eindhoven; de Spechten, RKVV Tongelre,en nog enige meer),en ik ben er zeker van,dat als hier niet een bedrijf als Philips aan ten grondslag had gelegen,dat stadion allang was verplaatst. Wat in de toekomst te vrezen valt is,en daar is Eindhoven goed in,dat alle straten tegenover het stadion zullen moeten wijken; hun kleinschaligheid past niet meer bij de enormiteit van dat stadion en de gebouwen die op het voormalig parkeerterrein worden gebouwd


Datum: 16-02-2010
Naam: Hans van Melis  
img

Mitchel. Dit decennium bestaat de Hulstlaan 100 jaar. Veel bewoners van het eerste uur zijn er niet meer maar of de huidige bewoners de geweldige groei van het autoverkeer hebben kunnen voorspellen betwijfel ik. Theo, de monumentale woningen in Philipsdorp zullen niet zonder meer verdwijnen uit dit beschermd (?) stadsgezicht. Het blijft natuurlijk een unicum een stadion op loopafstand van het centrum. "Het Philips Stadion hoort hier te staan en nergens anders."


Datum: 16-02-2010
Naam: Gerard de Beurs  
img

Als je in de buurt woont (en dan bedoel ik in een straal van ruim 2 km) is het toch van de zotte dat je bij een thuiswedstrijd na werktijd bij familie moet overblijven tot 22:00/22:30 uur om je auto weer een beetje in de buurt van je huis te kunnen parkeren, omdat de supporters menen dat ze de auto's wel bijna in jouw voortuin mogen zetten om niet te ver te hoeven lopen. Wat dat betreft ben ik het met Theo eens. Het stadion is niet het probleem maar dat de supporters in de wijde omtrek de parkeerplaatsen (legale en illegale) in beslag nemen is minder leuk. En iemand kan een andere mening hebben maar dat hoeft nog geen onzin te zijn!