EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

24391

Bijdrager:

Jaar:

2010

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

239 Leenderheide

Straat:

Leenderweg

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Leenderweg

Beschrijving

De Leenderweg tussen het knooppunt Leenderheide en het Floraplein op de plaats waar je de bebouwde kom van Eindhoven binnenrijdt. Een normaal plaatje zou je op het eerste gezicht zeggen maar dat is niet helemaal waar. In het naambord zit een kogelgat! Als geprobeerd is het puntje van de i te raken dan zaten ze in ieder geval mis! Maar nog intrigerender is het bordje wat links van het naambord staat (zie ook inzet). Geen flauw idee wat de betekenis daarvan is. Wie kan hierover opheldering geven? >>>Voor de visueel wat minder bedeelden onder ons is een vergrote versie toegevoegd. (CorP red.)<<<


Geplaatst op

01-06-2010

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 01-06-2010
Naam: Frank Zuylen  
img

Even Googlen: RT37 staat voor Round Table, een genootschap dat zich inzet voor "goede werken", tafel nr. 37. Zoiets als Rotary.


Datum: 01-06-2010
Naam: Hans van Melis  
img

Tafelronde 37 erkend in 1952 De Nederlandsche Tafelronde is een organisatie van groepen mannen in de leeftijd van 25 tot 40 jaar die zich hebben verenigd in een Ronde Tafel. De vereniging stelt zich ten doel de onderlinge vriendschap te bevorderen en tegelijkertijd te stimuleren dat er onderlinge uitwisseling van kennis, ervaringen en meningen plaats vindt. Via fundraising en persoonlijke betrokkenheid bij maatschappelijke activiteiten en instellingen wordt invulling gegeven aan de servicegedachte. Ronde Tafel 37 steunde de afgelopen jaren onder meer de Kindertelefoon (een luisterend oor voor kinderen die hun hart willen luchten) en een kleuterschool en opvanghuis in de townships van Cradock, Zuid-Afrika. De opbrengsten van het benefietconcert van 2 juli komen geheel ten goede aan deze twee meer dan goede doelen (en aan ondergenoemd goed doel).