EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

26871

Bijdrager:

Jaar:

1961

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

233 Sintenbuurt

Straat:

Heezerweg

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Stratum, St Josephschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
St.Josephschool Heezerweg

Beschrijving

Het aller rechtse meisje is Ine Heesakkers.


Geplaatst op

12-01-2011

Reacties:

Datum: 13-01-2011
Naam: Sjan Kostermans  
img

Welke klas is dit ? Het lijkt wel de eerste klas? Ik zie wel heel veel bekende gezichten. Deze juffrouw heb ik ook gehad. Weet jij nog hoe ze heette?


Datum: 13-01-2011
Naam: Sjan Kostermans  
img

Ik herinner me haar naam weer juffrouw Van de Ven. Ben je naderhand verhuisd Ine? Vele meisjes herken ik nog, Lilian van de Heuvel, Betty de Wit, de andere namen kom ik even niet op. Maar jouw naam herinner ik me niet meer. Ik ga morgen kijken of ik het eerste jaar bij deze juff in de klas zat. Superleuk om deze foto te zien.


Datum: 15-01-2011
Naam: Rita van Litsenburg  
img

He dit is dus juf vd Ven. Ik heb bij haar in de eerste klas gezeten maar sta niet op deze foto. Er staan wel meisjes op waar ik bij in de klas zat. Kit Geerings, Derks, een van Osinga, Hetty Snijders, Bertina Notten denk ik. Ik denk dat ik er toen niet was want steeds meer gezichten herken ik. Ik zie volgens mij ook Sjaenne Hameetman.


Datum: 15-01-2011
Naam: Henriette van Beers  
img

Wat leuk deze foto. Ik ken sommige meisjes op de foto bv. links boven is volgens mij Truus van Hoof. Ik twijfel even of ik het 4e meisje links op de onderste rij ben Zij lijkt veel op mij maar ik vind haar zo groot. Ik heb echter bij juffrouw vd Heuvel in de eerste klas gezeten maar juf. v.d. Ven zou vervangster kunnen zijn . Ik herken echter veel meisjes niet.


Datum: 15-01-2011
Naam: Sjan Kostermans  
img

Rita , sta jij niet op deze foto , ik dacht je wel te herkennen
Volgens mij sta ik er zelf ook op en ook Rita Boonman.
Ook Herma Knabben herken ik .
Het meisje op de onderste rij , 4 de van links, is volgens mij Wiesje Osenga.


Datum: 15-01-2011
Naam: Sjan Kostermans  
img

En het meisje met de strikken in het haar is dat niet Pia Lindner? Moet op een andere foto terug kijken.
Heb wel bij heel veel meisjes in de klas gezeten.
Wieje Osenga kan ook het meisje zijn dat op de tweede rij van onderen op de linkerhoek zit.


Datum: 17-01-2011
Naam: ML.Heesakkers  
img

Hoi Sjan, ja, Ine is verhuisd in 1963 van de Edelweisstraat naar de Gladiolusstraat. Dus moest er ook van school veranderd worden. En volgens mij klopt het dat het de eerste klas is. Ik vraag haar nog eens naar de namen te kijken en kom hopelijk met een aanvulling!


Datum: 30-01-2011
Naam: Rita Boonman  
img

Inderdaad, 1e klas, Juffrouw van de Ven.
Op de onderste rij niemand van Osenga of ik moet me sterk vergissen. Eerder nog in de 2e rij, 1e van links of 4e van links.
Ik zelf sta in de derde rij van onderen, 3e (4e?) van links, met dat speldje in het haar. Rechts naast mij Karin Princen en achter mij Herma Knabben.
Verder herken ook ik veel gezichten maar op dit moment maar een enkele naam:
Onderste rij, 3e van rechts, Jolanda Saris, recht boven haar Jolanda Verstraten en links daarvan Lilian van de Heuvel. Het meisje met de strikken is dat niet Ina van Kemenade???? Pia staat volgens mij niet op de foto.
En Sjan, je staat er stralend op ;-) Groetjes Rita Boonman


Datum: 30-01-2011
Naam: Sjan Kostermans  
img

Ik twijfel nu ook tussen de 2 meisjes , wie nu Wiesje Osenga is. Het kan ook inderdaad het andere meisje zijn , wie jij ook denkt Rita Boonman. Het meisje dat voor de juf staat is dat niet Bertine Notten en staat rechts naast mij niet Rita van Litsenburg of vergis ik me?
Op de achterste rij, 2 de meisje van links, heeft ook een heel bekend gezicht ,  naast Betty de Wit. Het kleine meisje langs mij , is volgens mij Sjanneke Meijs. Met de srikken is inderdaad Ina van Kemenade. Wat sta ik er inderdaad stralend op, erg zelfverzekerd. Groetjes Sjan


Datum: 30-01-2011
Naam: Rita Boonman  
img

Het meisje voor de juf is inderdaad Bertine Notten. En Sjan, als je wat terug leest zie je dat Rita van Litsenburg schrijft dat zij niet op de foto staat. Veel gezichten komen me bekend voor maar namen? helaas............die niet.