EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

28503

Bijdrager:

Jaar:

1959

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

216 Bloemenplein

Straat:

Bloemenplein

Onderwerp 1.:

Personen

Onderwerp 2.:

Families

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Bloemenplein

Beschrijving

13 mei 1959 op het Bloemenplein, trouwfoto van Piet Verbeek en Ria Boogers. Op deze foto staan leden van de volgende families: Verbeek, Boogers, Vogels, Podelko, van Beers, v.d Loop e.a.?


Geplaatst op

16-06-2011

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 17-06-2011
Naam: Frans van Schoonderwalt  
img

De familie heette Pudelko en niet Podelko. De staande man links is ? Pudelko. Zesde staande van links Piet Strücks, negende Willy Vogels (met bril), tiende Mia Strücks-Verbeek, twaalfde ? Pudelko, veertiende Marie Siroen-Verbeek, achttiende Gerrit Siroen. Geknield vierde en vijfde van links het echtpaar ? - Mien Verbeek.


Datum: 17-06-2011
Naam: Frans van Beers  
img

Klopt Frans, typefout. Aanvulling: De staande man links is Alfons Pudelko. Naast Mia met bril Clasien Vogels-Verbeek. Daar achter staat rechts van Mia Christ Pudelko-Verbeek, de vrouw van Alfons aan het eind van die tweede rij geheel rechts Antoon Verbeek met zijn vrouw Annie. Links van de bruid met hoed mijn vader Walther van Beers met daarnaast (met donkere bril) mijn moeder Martha Verbeek. Op de eerste rij links knielend twee dochters van het echtpaar Frans v.d. Loop - Mien Verbeek. (zitten naast hen) Ik ben eigenlijk best nieuwsgierig Frans hoe jij die namen kent?


Datum: 08-12-2014
Naam: Amber Verbeek  
img

Och wat leuk om opeens via google een oude foto te vinden van mijn familie. Ik vraag me alleen af waarom Gerrit Verbeek, mijn opa, niet op de foto staat.


Datum: 08-12-2014
Naam: Amber Verbeek  
img

Ik heb de foto aan mijn vader laten zien en mijn grootouders staan er wel bij. Achteraan rechts, de vrouw met zwarte krullen mijn oma Tiny Verbeek - Oerlemans en daarnaast de man met de bril Gerrit Verbeek mijn opa.


Datum: 17-05-2015
Naam: Gea Strucks  
img

het is Piet Strucks, zonder de puntjes :-)