EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

28670

Bijdrager:

Jaar:

1958

Stadsdeel:

Gestel

Buurt:

723 Rapelenburg

Straat:

Hoogstraat

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Hoogstraat

Beschrijving

Begrafenisstoet G. Verbeek (mijn opa van mijn moederskant) op weg naar de Lambertuskerk, 29-1-1958

 


Geplaatst op

08-07-2011

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 08-07-2011
Naam: Ad Pluijm  
img

Mijn oom Toon Verbeek, familie van de kapper van de Hoogstraat, was op jonge leeftijd overleden. We zijn toch geen familie ver weg Frans?


Datum: 11-07-2011
Naam: Frans van Beers  
img

Ik zou het zo niet kunnen zeggen Ad. Hij woonde hier 28433. Mijn vader had wel wat stamboomgegevens, ik zal eens wat gaan snuffelen....


Datum: 12-07-2011
Naam: Frans van Beers  
img

We zijn inderdaad verre familie Ad. Deze informatie kreeg ik via een nicht en tante: Toon Verbeek was een broer van mijn opa Harrie Verbeek, wiens begrafenis onderwerp van de foto hierboven is. Toon was gehuwd met Nel van de Bragt Hun zoon was Gradje Verbeek en kapper op de Hoogstraat. Er waren meer kinderen, mijn tante herinnert zich ook deze namen: Frans, Harrie, Herman, Mien (getrouwd met Chris Verdonk, kende ik zelf ook, woonden in Edelweisstraat) en Bep, die was getrouwd met Frans Smulders en hadden een zoon.


Datum: 13-07-2011
Naam: Ad Pluijm  
img

Dan klopt het toch niet Frans, want Toon Verbeek was een broer van Grad en was getrouwd met Marietje Geven uit de Edenstraat. Toon ventte met brood, ik dacht voor bakker van Bussel. Ze hadden 3 zonen, t.w.: Toon, Ad en Wim, van rijschool Wim Verbeek.


Datum: 13-07-2011
Naam: Frans van Beers  
img

Nou, geen familie, maar wel even goeie vrienden Ad! ;-)


Datum: 13-07-2011
Naam: Wilma van der Loop  
img

Weet ook niet precies hoe het dan zit, maar de man van Marietje Verbeek-Geven was een neef of achterneef van ons moeder (en de moeder van Frans). In ieder geval familie. Dat weet ik zeker, omdat wij lang contact hebben gehad met Marietje via het werk.


Datum: 29-07-2011
Naam: Toon Verbeek  
img

Beste Ad,(Pluijm) Frans,(van Beers), Wilma (v.d.Loop), Mogelijk kan ik wat opheldering geven bij jullie vragen; ik ben n.l. Toon Verbeek, stamhouder van de familie Verbeek en in het bezit van een ruim stuk familie-gegevens, welke ik best met jullie wil delen, als jullie daar belangstelling voor hebben.IIs dit het geval, geef me dan even jullie e.mail adres en ik ga jullie t.z.t. een stuk familiegegevens e.d. toesturen. Ik hoor het wel op: afgverbeek@onsbrabantnet.nl groetjes, Toon Verbeek. (oudste zoon van kapper Graard Verbeek van de Hoogstraat)
=== Beste Toon, je kunt de door jou genoemde mensen mailen door op hun (blauwe) naam te klikken onder hun reacties. (Red.) ===