EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

29349

Bijdrager:

Jaar:

Niet bekend

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

111 Binnenstad

Straat:

Dommelstraat

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Defilé (1)

Beschrijving

Waarschijnlijk een defilé, gezien vanaf het balkon van villa De Haes aan de Dommelstraat, maar wanneer en bij welke gelegenheid is niet bekend. De stoet trekt vanaf de Parklaan de Dommelstraat in.

<< In maart 2021 ontvingen we een reactie van de bijdrager waaruit bleek dat we deze foto onbedoeld opnieuw hebben geplaatst. Hij schrijft: "Dit is volgens mij een foto die mijn vader, J.J.M. van Kruijsdijk, heeft gemaakt, die ik ik u bijna 10 jaar geleden toestuurde en die u onder nummer 29349 op 24-09-2011 heeft gepubliceerd. Ik wist toen nog niet wat voor 'defilé' op de foto te zien is."
We danken de bijdrager voor zijn melding. Op grond van deze reactie hebben we een deel van onze informatie bij die nieuwe foto naar de foto hierboven gekopieerd: Op deze foto marcheren militairen vanuit de Parklaan over de Dommelbrug naar de Dommelstraat richting centrum. De villa links is nu Parklaan 66 (zie foto 51542) en rechts zien we boven de bomen het hoektorentje van het pand dat nu Parklaan 62 is (zie foto 25985). Tussen die twee huizen is nu de weg naar de Fuutlaan en de Stationsweg.  (Red.)  >>


Geplaatst op

24-09-2011

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 12-03-2021
Naam: ewjc van kruijsdijk  
img

Zijn dit Nederlandse militairen of strijdkrachten?