EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

31716

Bijdrager:

Jaar:

2011

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

616 Strijp S

Straat:

Machinekamer

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Area 51

Beschrijving

Area 51 is een skatepark gevestigd in gebouw SEU op het terrein van Strijp-S in Eindhoven. Sinds het najaar van 2006 is deze hal, die de grootste skatehal in de Benelux is, in gebruik. Area 51 behoort daarnaast ook tot Europa's grootste skateparken. Het park is volledig van hout en is niet toegankelijk voor BMX-fietsen. (Wikipedia) Men moet helaas plaats gaan maken voor nieuwbouw. Wanneer en of er een andere locatie beschikbaar komt, is nog niet bekend.

Voor een kijkje binnen in de hal klik hier


Geplaatst op

24-07-2012

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 24-07-2012
Naam: Toon Vogels  
img

Ook leuk om een keer een kijkje te gaan nemen. Vanaf het bordes heb je een heel mooi zicht op de baan. Een heel mooie foto Frans!


Datum: 24-07-2012
Naam: Frans van Beers  
img

Bedankt Toon, voor de liefhebbers heb ik wel een linkje naar een paar foto's die ik van de binnenkant gemaakt heb!


Datum: 24-07-2012
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Verschrikkelijk, al die grafitti overal in de stad wat tegenwoordig door iedereen gezien MOET wordt als kunst en ook als dusdanig wordt gedoogd en gelegaliseerd.
Publieke uitingen van agressie en geweld, dood en verderf, veelal in de vorm van bevuiling van architectonische kunstwerken, gebouwen, geluidswallen, viaducten, huisgevels en zelfs lantaarnpalen, zitbanken en vuilnisbakken blijven niet gevrijwaard .
Waar men dan ook nog bij meent te moeten roepen dat die "kunst" door andere andere graffiti-kunstenaars gerespecteerd dient te worden, dus men elkaars kunstwerken niet zal vernielen door er iets overheen te spuiten.

Hoezo respect voor kunst en kunstenaar ? Waar blijft dan het resepect voor de "kunstenaar" die "architect" heet en die ZIJN kunstwerk (het gebouw) besmeurd vindt?

Grafitti als deze hierboven worden me in de hele stad opgedrongen om te zien, of ik nou wil of niet. Het gebouw zelf (het originele kunstwerk) wordt aan de aandacht onttrokken. Jammer !