Fotonr.: 46765
Bijdrager Joyce Vromans
Locatie 1.:Strijp |622 Het Ven |Bredalaan
Categorie.: Scholen / Onderwijs |Lagere Scholen / Basisonderwijs |Strijp, St Theresiaschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Rapport St. Theresiaschool

Beschrijving Rapport van de St. Theresiaschool. De ingang van de school lag aan de Bredalaan in Strijp. Uiteraard was een schoolrapport vroeger ruimschoots voorzien van stichtelijke sprookjes. (Red.)
Geplaatst op 06-06-2024
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 08-06-2024
Naam: Michaƫl Hendriks img

"Stichtelijke SPROOKJES "? Was het nog maar zo! Die losgeslagen jeugd van tegenwoordig kan daar nog een voorbeeld aan nemen...


Datum: 11-06-2024
Naam: Erik de boer img

Onze jeugd heeft een sterke hang naar luxe, slechte manieren, minachting voor het gezag en geen eerbied voor ouderen. Ze geven de voorkeur aan kletspraatjes in plaats van training. Jonge mensen spreken hun ouders tegen, houden niet hun mond in gezelschap en tiranniseren hun leraren.


Datum: 14-06-2024
Naam: bert van herk img

Stichtelijke SPROOKJES, alleen volgden ze zelf niet op. We moesten de jeugd opvoeden met de leer van de katholieke kerk door die geestelijken. We weten allemaal wat ze gedaan hebben, de kranten stonden er vol van. Altijd maar zeggen wat een ander moet doen, maar zelf niks doen. Die lui die deze stichtelijke sprookjes verzonnen en de wereld in stuurden, deden van alles onder het mom van naastenliefde. Gelovigen vertrouwden hen, en daar hebben velen misbruik van gemaakt.