EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

54541

Bijdrager:

Jaar:

2023

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

112 De Bergen

Straat:

Paradijslaan

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Share the vibe

Beschrijving

Deze foto werd genomen op de hoek Paradijslaan-Jacob Catslaan. Omdat er zoveel klachten binnenkwamen over de leefbaarheid en verkeersveiligheid in de buurten De Elzent en de Bergen is de gemeente begonnen met een experiment om het doorgaand verkeer (sluipverkeer) in de buurten tegen te houden. In een van de varianten wordt een blokkade op straat gerealiseerd waarbij één brug (Paradijslaan) volledig dicht gaat voor gemotoriseerd verkeer. Volgens de huidige planning zal deze situatie ingaan van oktober 2023 tot en met januari 2024. Mooie manier om de weg af te zetten. Een mooie wegafzetting toch?


Geplaatst op

01-11-2023

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 02-11-2023
Naam: bert van herk  
img

3D-geprinte bloembakken. Niks mis mee.


Datum: 02-11-2023
Naam: ad Thijssen  
img

Ik weet niet van welk materiaal deze bakken zijn gemaakt. In mijn ogen is het kunststof. Eén tik en het ligt aan de kant. in Acht hebben ze het in de Rijnstraat beter bekeken. Betonnen putringen gevuld met zand en bloemen. Altijd prijs.


Datum: 03-11-2023
Naam: bert van herk  
img

dit zou in de binnenstad ook niet slecht staan.


Datum: 06-11-2023
Naam: Giovanni van Helvoirt  
img

In de binnenstad OK? 3D en de kleur géén probleem, maar het materiaal moet beton zijn. Je dient er wel je auto op total loss te rijden. Beton lijkt me ook een meer molestbestendig materiaal te zijn.


Datum: 17-11-2023
Naam: bert van herk  
img

Giovanni, je hebt gelijk, zeker voor de mensen die niet kunnen rijden.


Datum: 20-11-2023
Naam: Sierd Loman  
img

Bespeur ik daar nou zomaar min of meer het logo van de gemeente Eindhoven in de vorm van bloembakken? Een van de heilige wetten in mijn vak (grafisch ontwerp) was altijd "don't mess with your logo". Maar decoratief is het wel.


Datum: 21-11-2023
Naam: Martin Swinkels  
img

Aan Bert van Herk. Als jij die gekleurde bakken mooi vindt, dat mag. Die mening gun ik je, maar ik vind het daar, maar overal in de stad geweldige ondingen die de veiligheid totaal niet ten goede komen.


Datum: 22-11-2023
Naam: bert van herk  
img

Aan Martin Swinkels: als er normaal gereden wordt is er niks aan de hand, en we hebben allemaal ogen om te kijken. In in de bebouwde kom vind ik 30/40 km hard zat, daar rij je je auto niet mee total los. Hoe hard moet je rijden om je auto wel total los te rijden op de bloembakken? Met die dingen hier is niks mis mee. De mensen moeten gewoon rustig rijden en die doppen gebruiken.