EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

6441

Bijdrager:

Jaar:

1953

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Wandelclubs

Onderwerp 3.:

Met Frisse Moed (MFM)

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Wandelclub M.F.M.

Beschrijving

Wandelclub M.F.M (Met Frisse Moed) uit de jaren 50. Als het slecht weer was, werd er geoefend bij Cafe Sebille op de Hoogstraat in Gestel. Enkele namen uit die tijd, links voor Dieny van den Oetelaar, rechtsvoor zus Senders, Lies Nieuwlaat. Henk Wilting.


Geplaatst op

12-10-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 12-10-2006
Naam: Ida Wagemakers - Schriks.  
img

In die tijd waren er veel verenigingen, in iedere wijk was er wel een. In woensel was de familie Maas de leider van E.W.V. de Eindhovense Wandel Vereniging. Daar ben ik 6 jaar lid van geweest, totdat ik liever uit ging. Toen ben ik gestopt, omdat we te laat thuis kwamen. Dat was een gezellige tijd. Vele namen ken ik er nog van. Waar is die ouwe tijd gebleven?


Datum: 14-10-2006
Naam: Ben Brekelmans  
img

Ida, Jan Vermaas was m.i. de sportief leider van EWV. Mijn ome Cees de Turck was de voorzitter en tevens oprichter van deze rood-witte wandelclub.


Datum: 14-10-2006
Naam: Ida Wagemakers - Schriks.  
img

Het kan kloppen, Ben, het is al zo lang geleden, maar 'de Maas' zat er wel in. Wie in het bestuur was, daar wisten we niets van, als je maar op tijd je contributie betaalde. Verder was de sfeer heel ontspannen, ook met het leren zingen van allerlei nette liedjes en oefenen met het lopen was leuk, gezellig, maar aan alles komt een eind.