EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

6526

Bijdrager:

Jaar:

2006

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

637 Flight Forum

Straat:

Jan Olieslagersweg

Onderwerp 1.:

Niet bekend

Onderwerp 2.:

Niet bekend

Onderwerp 3.:

Niet bekend

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Jan Olieslagersweg. (3)

Beschrijving

BOS. Een voormalig tankstation voor legervoertuigen. Lijkt me een aardig Rijksmonument.


Geplaatst op

15-10-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 19-10-2006
Naam: Johan Vervest  
img

De krakers hebben er een nog veel grotere rotzooi van gemaakt. Hebben hier ook nog op grote schaal energie van de overheid gestolen.


Datum: 19-10-2006
Naam: Hans Vervoort  
img

De 4 staanders die de overkapping ondersteunen monden uit in trechter-vormend stucadoorswerk. Het stuc-werk is gemaakt door mijn schoonvader, Janus Huijbers uit Zeelst, 1907-1996. Hij wees mij altijd vol trots hierop als wij hier voorbij kwamen. Volgens zijn zeggen waren vakbroeders onder de indruk van zijn werkstuk. En als ik het nu zo bekijk na al die jaren heeft hij wel kwaliteit geleverd.


Datum: 16-10-2008
Naam: Barry  
img

Een Dudok, de kenner weet genoeg. Dat was mijn huisje voor 5 jaar waar ik met respect mee omging.
De gestolen energie waar meneer het over heeft kan ik u melden zat in vaten van 10.000 liter onder de grond in olievorm. Gevuld wel te verstaan.
Terwijl het terrein voor onze bewoning 5 jaar leeg stond met die olie in de grond....vergeten door defensie..... DAT is pas diefstal!!
Het terrein hebben we in gebruik genomen en in de eerste 3 weken heb ik over de 40 ruiten gesneden om de reeds toegebrachte schade aan de panden te herstellen. De bodem sanering die er eigenlijk zou moeten komen is na 4 jaar stilgelegd....conclusie TE VERVUILD met BENZEEN (jarenlange brandstof overslag van alle mogelijke brandstoffen die defensie gebruikt). Daarbij is het te gevaarlijk of zoiets om daar een spade in de grond te steken (bommekes enzo). Dus ik ben benieuwd wat er komende jaren met de locatie gaat gebeuren. Een kerncentrale op die plek zou niet misstaan.