EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

7009

Bijdrager:

Jaar:

1964

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

624 Drents Dorp

Straat:

Kootwijkstraat

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Strijp, St Franciscusschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
St. Franciscusschool, 1964, klas ?

Beschrijving

De namen van deze jongens
BOVEN:Peter Mielekamp, Harrie Dubach, de Leraar heer Wijlaars, Herman Uffink, Henk Verhagen, Joop Jansen, Chris Maas, Ted Senders, Leo van Daal, Jan Sanders, Lambert Verkuijlen, Jos Caelers, Toine van de Ven, Frank Basten, Gerard Gielen, Jan Scheepers, Piet Spelt, Harrie van Beek.
ONDER:Wim Kamp, Frank Ebben, Gerard Spekken, Sjef Ribbens, Leo van Lieshout, Toon Broer, Frans Janssen, Tonnie de Leeuw, ? Teeuwsen, Bert Neervoort, Rene van de Westelaken, Piere van Dooren, Willie van de Meerakker, Leo van Merode, Jack Beekmans, Henk van Krugten, Sjeng Janssens.


Geplaatst op

01-11-2006

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 22-06-2007
Naam: Toon de Leeuw  
img

Die jongen met dat brilletje is inderdaad jouw vriendje Tonnie de Leeuw. Theewsen heet voluit Herman Theewissen en van Beek heet geen Harrie, maar Jan.


Datum: 15-02-2008
Naam: Toon de Leeuw  
img

Ik vraag me af of de jongen, die recht voor meneer Wijlaars staat wel Harrie Dubach is. Ik denk, dat het Alex Versantvoort is. Harrie is eerder van school gegaan. Hij werd gepest (ook door mij) en uitgescholden. Toen we daarvoor ter verantwoording werden geroepen, ben ik daar héél erg van geschrokken en ik heb het ook nooit meer gedaan. Toen was pesten in ieder geval nog niet zo'n maatschappelijk onderwerp als nu. De jongen van Verhagen is Peter. Henk was zijn broer, maar die zat niet bij ons in de klas. Enkele van deze jongens zijn al niet meer in ons midden, zoals Jan Sanders en Herman Uffink. Het was de zesde klas, waarin we hier zaten, klaar om uit te zwermen.