EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation

Geen Google maps coördinaten aanwezig

Uw selectie...

Fotonr.:

9970

Bijdrager:

Jaar:

1971

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Bedrijven / Industrie

Onderwerp 2.:

Overige Bedrijven / Industrie

Onderwerp 3.:

AZEO

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Personeel Algemeen Ziekenfonds v. Eindhoven + Omg.

Beschrijving

Foto van het hele personeelsbestand van het Algemeen Ziekenfonds voor Eindhoven en Omgeving (AZEO) gemaakt ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kantoor aan de Geldropseweg 82c. We waren net verhuisd van de Hertogstraat naar de Geldropseweg en de foto is gemaakt in de kantine, die nog niet af was. (zie plafond) Zittend VLNR: Tjitse Brands, Reininga, Gerrit van Baarlen, Veenstra, Dhr. Kluitmans (directeur) Henny Gerrits, Wannemakers en v.d. Ven. Daarschter VLNR/VVNA: Jan Roest, Janus Schrijvers, ?, Alda, Corinne v.d. Ven, Henny Welten, Jan Louwers, Petra, Jan Spaan, Irene Monen, Anny Sabel, Ria van Veghel, Mini Wortel, Ria van Schaijk, Henk van Leeuwen, An Molling, Els Magnee, Mw. van Esch, Piet van Hout,?, Willy van Riet, ?, Jose van Ballegooien, Marijke Thijssen, Mieke Baselmans, Ellen Mellenberg, Mari-José Schmeets, Thera Bax, Paul de Wolde, Doortje van Nunen en Adrie. Na de fusie van de drie Eindhovense ziekenfondsen AZEO,EAZ en Philips, als RZEO zijn ze verhuisd naar de Fellenoord en weer later, nu dus nog steeds, als VGZ naar het Kennedyplein.


Geplaatst op

08-03-2007

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 09-03-2007
Naam: Hans Strootman  
img

Jo Kluitmans, directeur, is een uiterst aimabel en actief man, met wiens zoon Will ik jaren bevriend ben geweest. En die ook actief was binnen de voetbalvereniging Eindhoven, waar Will en ik voetbalden eind jaren 50. Onder andere met Henny Sars, Toon Verhoeven, Roel Slegers en Jan van Thoor.
Jo woont met zijn echtgenote nog in Eindhoven en is o.a. actief in een ouderenorganisatie. Zijn ouders woonden vroeger bij ons in de Edelweisstraat; vader Kluitmans was door zijn externe werk voor het AZEO een bij velen bekende Eindhovenaar. De schoonvader van Jo was verzetstrijder Willem Jonker, naar wie in Acht-Zuid nog een laan is genoemd.


Datum: 29-03-2007
Naam: Annet Tops  
img

De onbekende persoon tussen de heer v. Riet en José v. Ballegooyen is mijn zus Ria Tops. Ze staat pal achter de heer Kluitmans.


Datum: 06-10-2014
Naam: Corry kluitmans  
img

Hallo, ik ben een nicht van hem en woon in Best, ik ben al jaren bezig met een stamboom en wil graag met hem in contact komen, weet u misschien het adres van Jo, met vriendelijke groet Corry Roos-Kluitmans