Fotonummer:

14236  

Jaar:

1953

Bijdrager:

Truus Retera

Andere gerelateerde foto's:

Groep 1: Sport | Handbal | RPC

Locatie 1: Geen locatie beschikbaar.

Deel deze pagina
Foto omschrijving

RPC handbal (1)

Op 10 mei 1953 bestond RPC handbal 5 jaar. Staand v.l.n.r.: Buissink, Marjan Alink, Tini Graat, Bets Graat, Jo Swinkels, ?, ?, pa Van Hooff. Vooraan: Rieke van der Heijden, Mien Giepmans, Truus Retera, Anny van Hooff en Mies Camps.

Deze foto is geplaatst op: 20 november 2007Uw reacties

Er woonde in de jaren 50 een Buissink in de Wilakkersstraat. En aangezien de naam hier zeldzaam is, vraag ik mij af......?

Toegevoegd door: Vic van Lijf op 20 november 2007

Vic, ik herinner me dat mijn zus Riet vroeger een vriendin had die Lies Buissink heette, en die inderdaad in de Wilakkerstraat woonde.

Toegevoegd door: Willem Verstegen.Vinaros-Espaa op 21 november 2007

Ja dat klopt, mijnheer Buissink was voorzitter van onze handbalclub RPC. Het is een van mijn mooiste tienerjaren.

Toegevoegd door: Truus Overes Retera op 21 november 2007

Truus, het tweede vraagteken van de bovenste rij ben ik. Geen wonder dat je mijn naam niet meer kent, want ik ben geen echte Stratumse. Ik kwam samen met Thea Swart (niet op de foto) vanuit Gestel spelen bij RPC en was de vriendin van Betsie Graat, tot zij met haar Tiny naar Australië vertrok. Ik speelde rechtsbuiten en herinner me jou als een stoere keepster. Je bent toch niet toevallig de tante van Peer Retera?

Toegevoegd door: Hannie v.Gemert-DeGraauw op 13 december 2007

Nee Hannie, het is een ver familielid.

Toegevoegd door: Truus Overes Retera op 16 december 2007

Een van de weinige foto's die ik ooit heb gezien van mijn opa en tante Annie van den Hoof, die jammer genoeg afgelopen december is overleden. Nu mijn moeder Tilly van den Hoof nog even aan haar jas trekken om haar foto's van RPC handbal te scannen.

Toegevoegd door: Birgit Geujen op 05 juni 2009

Leuk om mijn moeder Rici van der Heijden op deze foto te zien. Ze heeft veel verteld over die tijd. Helaas is ze op 30 november 2008 overleden.

Toegevoegd door: John Kantelberg op 13 november 2017

 
Reactie toevoegen