Fotonummer:

20709  

Jaar:

1980

Bijdrager:

Frits van Geffen
E-mail bijdrager

Andere gerelateerde foto's:

Locatie:

Vergroot kaart

Groep 1: Horeca | Cafs | Strijp, Caf De Vlierhof

Locatie 1Strijp - 615 Schoot - Strijpsestraat

Deel deze pagina
Foto omschrijving

Tegenover de Kerk, Strijpsestraat 182-182A

......

Deze foto is geplaatst op: 16 juli 2009Uw reacties

Cafe"de Vlierhof" had in de 60/70er jaren als uitbater Ton Smits als ik me niet vergis, daarvoor zat hij in "het Putje" op de Schootsestraat. In die tijd kwam ik er regelmatig. In het Putje was achter de bar, over de hele lengte een aquarium (ik denk wel een meter ofe twee/drie). Het was een gezellig cafeeke waar veel jeugd kwam in die tijd.

Toegevoegd door: Ad vd Heuvel op 17 juli 2009

De uitbater heette Tonny van Dongen. Heel vroeger was De Vlierhof een bekend cafe in Strijp. Verschillende verenigingen hielden er domicilie. Het waren o.a. De Strijpse Harmonie, zangvereniging De Strijpse Kraaiers, Carnavalsvereniging De Vlierkolders,
Ook waren er regelmatig allerlei tentoonstellingen zoals die van de dahliaclub en vogelverenigingen. Ook werden de duiven er ingekorfd voor wedstrijden en moesten de ringen bij terugkomst op zondag bij de Vlierhof worden ingeleverd. Dus'n echt Strijps caf.,

Toegevoegd door: Willem van der Sommen op 17 juli 2009

Inderdaad ik zit helemaal fout hij heette Ton van Dongen, de Ton Smits die ik voor heb had een restaurant op het Wilhelminaplein, waar later Cocneys Pride is gekomen.

Toegevoegd door: Ad van den Heuvel op 17 juli 2009

In de jaren, dat ik lid was van postduivenvereniging "De Vliegeniers", van 1956 t/m 1969 was de uitbater Martien Borghouts.

Toegevoegd door: Wim van Pelt op 18 mei 2017

 
Reactie toevoegen