EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

12153

Bijdrager:

Jaar:

1964

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

232 Burghplan

Straat:

Kardinaal de Jongweg

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Stratum, Margueritaschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Margeritaschool 1963-1964

Beschrijving

Dit is een (originele) klassenfoto van de Margeritaschool uit 1963-1964. Op de foto staan de volgende kinderen: op de 1e rij: Monica Beretti, Lia van Valen, Marga van Kemenade, Steffie Gast, Marian Aben, Cora Evers, Trees Coolen, Marti Heynen, Marleentje van Balen, Nellie Meeuwsen, Hansi Einramhof, ... Gijsberts, Ingrid Graat, Loni Bogers, ... Sanders. 2e rij: ..., Martje van Osch, Grietje Eding, Jacqueline Jansen, José van Tilburg, Lisonne Tielemans, Yvon Smulders, Elly Popeliers, ..., Elly van Luytelaar, Willie Bernards, Mieke Awater, Hanny van Streepen, Anne Willemsen, Ineke Scheepers, Els Tielen, Beppie Lakwijk, Wija Helder. 3e rij: Anneke van Klinken, Tineke v.d. Donk, Joke Bolder, Bregje van Rijzewijk, Marleen Mes, Janine v.d. Hurk, ..., juf Geerts, Myrna Haacke, Elly Klerkx, Gertie Moonen, Lizette Loonen, Ria Sengers, juf Zuidwijk, Yvonne van Assen. Ik mis nog enkele namen, wie helpt?


Geplaatst op

19-06-2007

Reacties:

Datum: 20-06-2007
Naam: Anneke (Jansen) van Klinken  
img

De ontbrekende namen kan ik helaas ook niet aanvullen. Misschien eentje: Gijsberts, moet dat Henny Gijsberts zijn?


Datum: 22-06-2007
Naam: Lia van Valen  
img

Inderdaad Anneke, ze heette Henny, nu je het zegt. Zou de ontbrekende voornaam van .. Sanders, Els kunnen zijn? Komt dat jou bekend voor? Trouwens nog bedankt voor het ter beschikking stellen van de foto!


Datum: 22-06-2007
Naam: Lia van Valen  
img

Er schiet me nog ineens een naam te binnen. Op de tweede rij 1e van links heette die niet Marion Nollen?


Datum: 22-06-2007
Naam: Anneke (Jansen) van Klinken  
img

Ik denk alledrie goed! Wow, bijna alle namen ingevuld. Grappig, hoe er steeds meer herinneringen terugkomen!


Datum: 22-07-2007
Naam: Lia van Valen  
img

Ik heb de klas nu compleet, want ik heb de foto terugevonden, waar achterop de namen stonden. Er zitten een paar foutjes in en er zijn toevoegingen. Daarom zal ik alle namen nog even in de juiste volgorde zetten.
1e rij: Monica Berretty, Lia van Valen, Marga van Kimmenade, Steffie Gast, Marian Aben, Cora Evers, Trees Koolen, Els van Rijnsoever, Marleen van Baalen, Nellie Meeuwsen, Hansi Einramhof, Hennie Gijsberts, Ingrid Graat, Lonie Bogers, Els Sanders.
2e rij: Marion Nollen, Martje van Osch, Grietje Eding, Lennie vd Hout, Jacqueline Jansen, José Tilburgs, Lison Tielemans, Martie Heynen, Yvon Smulders, Mariska Wierema, Ellie Popelier, Ria Jansen, Ellie van Luytelaar, Willie Bernards, Miekie Awater, Hannie van Streepen, Anne Willemsen, Ineke Scheepers, Els Tielen, Beppie Lakwijk, Wijha Helder.
3e rij: Anneke van Klinken, Tinie van de Donk, Joke Bolder, Bregje Rijzewijk, Marleen Mes, Janine van de Hurk, Juffr. Geers, Myrna Haacke, Ellie Klerkx, Gertie Moonen, Beppie van Nunen, Ria Zengers, Juffr. Zuydwijk, José de Hooghe, Yvon van Assen.


Datum: 11-08-2007
Naam: Els de Waal-Tielen  
img

Hallo, volgens mij staat naast Elly Popeliers Chrisje Chichy.


Datum: 11-08-2007
Naam: Lia van Valen  
img

He Els, nee het was Chrisje Chichy niet, die zat een klas lager, zie foto 3675


Datum: 12-08-2007
Naam: Lia van Valen  
img

Els en ik zouden het leuk vinden om een reünie te organiseren, maar we beseffen dat het een hele klus is om 49 mensen bij elkaar te krijgen. Als er iemand is die zichzelf of een ander herkent, zou die dan of met mij óf met Els contact willen opnemen? Ik ben benieuwd of dat gaat lukken!


Datum: 02-08-2008
Naam: Lia  
img

Een jaar geleden deden we een oproep om zich te melden voor de reünie van de Margeritaschool en we hebben iedereen, 54 dames van rond de 55 jaar, gevonden. In september is de reünie in het oude schoolgebouw dat omgebouwd is tot een activiteitencentrum. Dankzij o.a. deze site is het gelukt. Bedankt hiervoor!


Datum: 13-01-2012
Naam: Henny Oosterbosch  
img

Hallo allemaal. Ja erg lang geleden he, maar ik denk dat in in deze klas heb gezeten en dat dan ook in deze tijd. Ik ken een aantal kinderen van de foto, laat me horen wie zich mij nog herinnert, uit die tijd. Doei en misschien tot gauw.