Fotonr.: 12973
Bijdrager Rian van Oorschot-Lintermans
Jaar: 1949
Locatie 1.:Centrum |111 Binnenstad |Jan van Lieshoutstraat
Categorie.: Scholen / Onderwijs |MAVO / (M)ULO / VMBO |MULO Jan van Lieshoutstraat

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image

Mulo, Jan v. Lieshoutstraat

Beschrijving Eindexamenklas 1949. Half liggend v.l.n.r. Thea Schellens, Elly Hezemans, Ada van Groezen. Zittend: ?, Anneke Hanegraaf, Jopie Drenth, Leny van Steen, Marietje Wever, Anneke Hansen, overigen onbekend (vergeten). Staand: Corry Dohmen, Anneke Janssen, Martha Reykaert, ?, Claartje Dekkers, Roosje de Hond, Joop van Duivenvoorde, Ria Lintermans en Leny Bayens.
Geplaatst op 19-08-2007
Email bijdrager img

Reacties

Datum: 19-08-2007
Naam: Sienie v.d. Hurk-v.dommelen img

Dacht achter Ada van Groezen helemaal rechts half liggend met grote strik op jurk Ellie van den Hout te herkennen en achter Thea Schellens Mientje Spooren en in de laatste rij met bonte slipover Stia Verhoeven.


Datum: 21-08-2007
Naam: Paul Lintermans img

Sienie, ik heb mijn zus geraadpleegd en volgens haar klopt de naam Ellie van den Hout (met de strik). Van Mientje Spooren en Stia Verhoeven heeft ze nooit gehoord. Volgens haar is het meisje met de bonte slipover niemand anders dan Joop van Duivenvoorde.


Datum: 07-11-2007
Naam: Jeanne Melters img

Hier had ik bij horen te staan, maar ik was eerder van school gegaan. Ik herken verschillende namen en ook gezichten, maar mis er ook veel van die bij mij in de 2e klas zaten. Misschien opgedeeld in MULO A en MULO B?