EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

13921

Bijdrager:

Jaar:

1975

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

615 Schoot

Straat:

Batenhof

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

MAVO / (M)ULO / VMBO

Onderwerp 3.:

Pius X MULO

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Pius X Mavo klas 3d

Beschrijving

De Pius X mavo aan 't Batenhof in Strijp. De foto is van schooljaar 1975/76. 4e van boven Gerti de Groot. Maar wie zijn de anderen? (Foto met dank aan Gerti Baykal-de Groot. Vlodrop Limburg)


Geplaatst op

22-10-2007

Reacties:

Datum: 23-10-2007
Naam: Marinella Boertien-van Bree  
img

De eerste van boven in Antoinette Gijsberts, derde van boven Marinella van Bree, de achtste van boven met bril is Gerdie Heerschop, de derde van onderaan maar dan op de bovenste rij denk ik Regien Verstegen, links van haar Marga van de Eijnden, tweede voor Regien met gestreept truitje Anita (achternaam weet ik zo niet komt nog wel). Ik zal nog eens goed nadenken en kijken dan volgen er nog wel meer namen.


Datum: 23-10-2007
Naam: Gerti Baykal De Groot  
img

Ik heb nog meer namen Marinella en dit was de dependance Frederiklaan. Naast Antoinette staat Marga Boelens dan jij en dan ik dan Ellen Scheepers dan Ivonne? Achter haar Paula de Roo, naast haar Rob Scheepers onder Rob Anneke? Onder Frank Thijssens naast hem Ad Heijmans met het geruite blousje inderdaad Regien Verstegen naast haar Jos Hoek. Derde op de trap iemand van Van de Hurk en helemaal onderaan Wil van Orten.


Datum: 23-10-2007
Naam: Marinella Boertien-van Bree  
img

Deze foto is niet gemaakt aan de Batenhof maar op de dependance aan de Frederiklaan. De Batenhof was bij de Philips brandweerkazerne, achter de Cederlaan. Volgens mij is dit niet de derde klas, maar de tweede klas. Ik denk schooljaar 74/75. Ik denk dat het meisje voor de conciërge met de witte coltrui Rose-Anne Koenraad is.


Datum: 23-10-2007
Naam: Marga Boelens  
img

Met het gestreeptje truitje is Anita Berkers en degene bovenaan in het midden onder het raam is Jolanda Bertrams.
<<< Marga, ik mis je emailadres (Peter) >>>


Datum: 30-09-2011
Naam: Ine Meulendijks  
img

Volgens mij is het Anneke Moonen, iets met een "o" in de achternaam. Yvonne iets met een "ui" in de achternaam. Ik heb deze foto ook nog in mijn album zitten, ik zal eens kijken of ik daar de namen achterop heb geschreven. By the way, ik sta wel op de foto maar heb me verstopt, volgens mij achter jou Gerti.