EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

15559

Bijdrager:

Jaar:

1956

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

MAVO / (M)ULO / VMBO

Onderwerp 3.:

St Augustinus ULO

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Paasvoetbaltoernooi 1956

Beschrijving

Elftal van St. Augustinus Mulo. V.l.n.r. staande ?, Van Lieshout, Wil van Ooyen, ?, Winnie Hendrikx, Antoon Kluytmans, Harry Foolen, leraar Jeuken. Zittend Harry van Laarhoven, Pierre Boudoin, verder onbekend. Wij behaalden de derde prijs. De leraar Jeuken is later verongelukt.


Geplaatst op

11-04-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 11-04-2008
Naam: Wim Nouwen  
img

Zittend naast Pierre Boudoin zijn Carlo Verhoeven, Wim Nouwen en Jan Thoonen. De meest rechtse speler kan ik me wel herinneren, maar zijn naam weet ik niet meer. Volgens mij is de jongen met jas Johan Verberkt. De andere ontbrekende naam is mij niet bekend. Ik was een van de jongste zo niet de jongste van dit schoolelftal. Was nog B-junior bij EVV Eindhoven. Van de leraar Jeuken kan ik mij herinneren dat hij een heel klein autootje had, dat meerdere malen werd klemgezet door twee leerlingen uit de hoogste klas, Andre Doomen en Pit Stouthart. Zij reden een auto van groter formaat. De heer Jeuken was overigens een bijzonder prettig mens en een goede leraar.


Datum: 10-02-2009
Naam: Wini Hendrikx  
img

Ik kom heel toevallig op deze foto terecht en kan de ontbrekende namen aanvullen. Tussen Wil van Ooyen en Wini Hendrikx staat Frans Buissink.
Op de onderste rij zit links Harry van de Laar (en geen Van Laarhoven). De laatste op de zittende rij rechts is Johan Vroomen. De jongen met de jas is Johan Verberk (zonder de t). De aanvulling van Wim Nouwen is correct. Alleen hoe hij aan Pit Stouthart komt is een raadsel voor mij. Voor zover mij bekend had Toon Stouthart geen bijnaam.
Leuk om de foto te zien. Allerlei herinneringen komen boven. Wat zou er van die kerels geworden zijn? Carlo Verhoeven is al lang dood.


Datum: 10-02-2009
Naam: Wim Nouwen  
img

Buiten de te vroege dood van Carlo Verhoeven weet ik alleen, dat Jan Thoonen al jarenlang in Frankrijk woont. Ik heb mijn voetbalcarrière al jong beeïndigd om me op mijn studie te concentreren.