EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

16851

Bijdrager:

Jaar:

1962

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

621 Hurk

Straat:

Kasteelweg*

Onderwerp 1.:

Bedrijven / Industrie

Onderwerp 2.:

Steenfabrieken

Onderwerp 3.:

De Koraal

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Steenfabriek de Koraal

Beschrijving

Dit zijn ouwe maten van steenfabriek de Koraal. Hier zitten ze op de Pers lekker met Baas Malte.De enige keer dat Malte dat ooit gedaan heeft denk ik.


Geplaatst op

24-08-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 24-08-2008
Naam: Jan Snijders  
img

De Koraal was gevestigd op de Kasteelweg richting Zeelst. Daar gingen wij in de seizoenen werken. Het was er heel gezellig, altijd lekker vrij, dat zochten wij. Er gingen alleen maar vrienden werken, dat spraken we af. Het was wel flink doorpezen, maar daar beurden we ook naar. Dan konden we het weekend veel pilsjes drinken. Soms ook onder het werk en dat liep wel eens niet goed af!


Datum: 24-08-2008
Naam: Ad Pluijm  
img

Foto boven links is Peter Heesakkers en daarnaast Luc van Lieshout. De middelste rij ben ik vergeten. Onder Harrie Thommassen en helemaal rechts d'un blauwe van Och. Jan, wie zijn die anderen?


Datum: 24-08-2008
Naam: Jan Snijders  
img

Linksboven is Noud Kerstjens de Strijk uit Strijp en niet Peter Heesakkers, Bartels Pipo allen uit Strijp en met pet W. v.d. Gevel van de Kasteelweg. Luck dat klopt en Harrie Tomassen ook.


Datum: 24-08-2008
Naam: Johan Vervest  
img

De middelste rij Bartels en Piep v.d. Looy.


Datum: 27-08-2008
Naam: Noud Kersjes  
img

Hey beste Jan Snijders, je zit aardig in de richting met mijn naam in ere herstellen, met dit verschil dat de naam niet helemaal goed gespeld is. Het is "Noud Kersjes" en verder "de Strijk" is wél helemaal goed gespeld. Verder ben ik erg nieuwsgierig hoe de geweldige foto op deze site terecht is gekomen omdat ik de originele foto in mijn bezit heb. Op 10 april 2008 heb ik genoemde foto naar de'n Blauwe (van Och) gestuurd, en 7 mei 2008 naar de Piep (van Looi). Trouwens, hoe is het met jullie allemaal?


Datum: 31-01-2010
Naam: Joop van Beusecom  
img

Hé bovenste beste Jan Snijders, van al het goede personeel van de steenhoven ben je mij en Sjang Thomassen vergeten, want die moesten de tractor in de sloot rijden. Groetjes Beus.


Datum: 06-06-2015
Naam: Jan Snijders  
img

Beus jij en Sjang staan toch niet op deze foto?


Datum: 06-06-2016
Naam: Thea van Malten  
img

Leuke foto van mijn opa Stephan van Malten. Stef genoemd. Hier ben ik geboren op 20 - 11 - 1951. Jammer dat alles verdwenen is. Ik heb er een jaar gewoond en ben er veel geweest. Mijn opa was er opzichter en mijn oma moest door een luikje koffie geven aan de directeur/eigenaar ... (naam even vergeten).


Datum: 06-06-2016
Naam: Hennie Jansen  
img

De baas was Govers.


Datum: 23-11-2016
Naam: Annie van de Gevel  
img

Ik was aan het zoeken op Facebook naar steenoven de Koraal. Ik woonde op de Kasteelweg en ik heb een mooie foto gevonden van mijn broertje, Frans van de Gevel. De anderen ken ik ook nog; dat zijn Harrie Thomassen en Tijs Damen. Mooie foto.