EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

16987

Bijdrager:

Jaar:

1953

Stadsdeel:

Strijp

Buurt:

614 Schouwbroek

Straat:

St Trudostraat

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Strijp, St Josephschool / St Trudoschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
St Trudoschool 1953/54 klas 4

Beschrijving

Trudoschool Klas 4. Hierbij de namen die mij nog te binnen schieten (en die ik denk te weten waar ze zitten): Jackie de Bar - Ad Bergmans - Willie Burgemeester - Crutz - Chris van de Goorberg - Jack Hager - Tonnie Huygevoort Huib Jansen - Martien van de Kerkhof - Jan Kroon - Kruis/Kruisen - Martien Kuipers - Philippini Ad Verboven - Laurens Wullems - Meester Leyten Volgens mij ook ergens op de foto: Harrie Aarts - Henk van den Berg - Nico van den Berg - Henk Huibers - Jan van der Kaay - Frans van Poppel - Henk van Zutphen


Geplaatst op

04-09-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 05-09-2008
Naam: Ria Stöver-Toirkens  
img

Leuk om te zien. Een van mijn broers heeft ook in deze klas gezeten. Frans en Wim Toirkens samen met Johnny Burgemeester (die herkende ik wel meteen). Johnny woonde 4 deuren bij ons vandaan in de Plataanlaan. Met zijn zus Marianne heb ik nog weleens kontakt. Die woont tegenwoordig ergens in Duitsland.


Datum: 21-08-2010
Naam: Ton Huygevoort  
img

Links vooraan, met bril, zit Cor Vereggen. Volgens mij woonde hij in Schoenerstraat.


Datum: 02-12-2012
Naam: Hans Kruijssen  
img

Leuk om deze foto te zien, wist niet eens dat er een klassenfoto bestond. Jammer dat ik er maar half op zit aan de rechterkant(gestreept truitje). Ter informatie: Laurens Wullems is in dit schooljaar overleden aan kinderkanker.


Datum: 02-03-2014
Naam: Astrid Verhees  
img

Leuk deze foto. Precies in het midden op de foto is mijn vader Willy Verhees. Wij hadden geen foto's van hem waar hij als jongetje van een jaar of 10 op stond. Helaas is hij in 2004 op 61-jarige leeftijd overleden aan slokdarmkanker.


Datum: 30-07-2014
Naam: Jan Toirkens  
img

Geheel rechtsonder, derde bank van voren met de bril is Ad. Verboven uit de Schootsestraat van de Slijterij. De meester achterin staande is duidelijk de heer Leijten.