EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

18221

Bijdrager:

Jaar:

2008

Stadsdeel:

Stratum

Buurt:

217 Looiakkers

Straat:

Stadswandelpark

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Muziekevenementen

Onderwerp 3.:

Back to the Sixties

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Back to the Sixties 2008 (1)

Beschrijving

De aftrap van Back to the Sixties 2008, afgelopen zondag in het Stadspaviljoen. Ben Brekelmans steekt zijn openingsspeech af terwijl Fashion 66 klaar staat voor hun eerste set.


Geplaatst op

19-12-2008

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 19-12-2008
Naam: Tini van Rooij  
img

Het Back to the Sixties evenement ontstond nadat Ben Brekelmans op 2 juni 2006 foto 4464 plaatste op deze site. Hierop werd direct gereageerd door Mari Kieneker en een week later zaten 7 mensen bij elkaar om het eerste Back to the Sixties op te tuigen. Het eerste evenement vond plaats op 10 december 2006. BttS 2008 is dus de derde editie. zie ook


Datum: 19-12-2008
Naam: Ad van den Heuvel & Ben van den Heuvel  
img

Ja...wat moet ik hier nou van zeggen? Een beter besluit hadden de heren niet kunnen nemen.Mijn hele jeugd komt aan mijn ogen, maar vooral aan mijn oren voorbij en beleef ik weer de jaren die mij zo dierbaar zijn. Naar optredens gaan van de Eindhovense bands, dansen en meiden versieren, het komt allemaal weer terug bij dit fantastisch georganiseerde festival.Ik heb het al eerder gedaan op de BACK TO THE SIXTIES site maar ik doe het nogmaals, want ik kan het niet vaak genoeg zeggen:  "werkgroep van Back to the Sixties en personeel van het Stadspaviljoen DANK JULLIE WEL voor de heerlijke, verrukkelijke, muzikale maar vooral gezellige Zondagmiddag" en tot volgend jaar.


Datum: 19-12-2008
Naam: Ad van den Heuvel & Ben van den Heuvel  
img

Oh ja,ik was de bands vergeten te bedanken.Geweldige bandjes,hopelijk volgend jaar weer.Het repertoir over de hele middag genomen sprak mij het meeste aan van de 3 BttSén, zonder de bands van andere jaren te kort te doen natuurlijk.Ik heb op alle drie de BttSén evenveel plezier gehad en genoten.


Datum: 19-12-2008
Naam: Marijke de Groot-Thijssen  
img

Ook de derde editie was een groot succes. Er komt steeds meer belangstelling voor dit echt Eindhovense , jaarlijks terugkerende evenement.
En ja hoor, van de Gemeente Eindhoven ontvingen wij dit jaar: de TROS VAN DE DAG-onderscheiding !! En wij zijn daar KEI-TROTS op.
Ook proficiat voor alle muzikanten, van dit jaar en van voorgaande jaren, want zij waren het uiteindelijk dit grote feest hebben doen slagen.


Datum: 19-12-2008
Naam: Tini van Rooij  
img

Vandaag is Back to the Sixties uitgeroepen tot Eindhovens Trots van de dag. Een groot compliment voor de organisatie maar vooral voor de ruim 50 muzikanten die zich hier voor ingezet hebben. zie


Datum: 19-12-2008
Naam: Ad van den Heuvel & Ben van den Heuvel  
img

PROFICIAT !!! werkgroep Back to the Sixties, Stadspaviljoen,DJ's en alle bands & artiesten die de afgelopen drie jaar hebben opgetreden.
Een terechte en goede beslissing van EINDHOVEN TROTS.


Datum: 19-12-2008
Naam: Lieke Slegers  
img

Voor alle medewerkers van Back to the Sixties VAN HARTE GEFELICITEERD!!!