EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

21043

Bijdrager:

Jaar:

1985

Stadsdeel:

Centrum

Buurt:

111 Binnenstad

Straat:

Stationsplein

Onderwerp 1.:

Muziek & Zang

Onderwerp 2.:

Harmonie / Tamboercorps / Fanfare

Onderwerp 3.:

Eindhovense PTT/TPG/TNT Harmonie

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
post bij post

Beschrijving

De foto is niet zo heel scherp, maar ik vond hem toch wel leuk om in te sturen, er zijn niet zoveel foto's dat de postharmonie tegelijk met het postkantoor is gefotografeerd.


Geplaatst op

11-08-2009

Reacties:

Datum: 12-08-2009
Naam: Wim Habraken  

Mooie foto Nico - ondanks de scherpte. Inderdaad een mooi gezicht: Harmonie en thuisbasis op een foto. Verder komen er ook goede details uit van het gebouw, die ik eerder op andere foto's miste. De reclame nu tegen de muur, en zo zie je hier duidelijk de bedrijfsvlaggen wapperen. Het verhaaltje hoe dat zo kwam vertelde ik al bij foto 5318. Je bent een actieve fotograaf Nico! Leuke en informatieve foto's.


Datum: 12-08-2009
Naam: Nico Rombouts  
img

Wim, je vertelde dat ik een actieve fotograaf ben, ik heb deze echter niet zelf gemaakt omdat ik mee loop bij de harmonie, het thuisfront was zo vriendelijk om deze foto te maken. We zijn hier op weg om deel te nemen aan de fakkeloptocht (defilé) die vanaf het 18 septemberplein vertrok. Je ziet hier ook iets wat eigenlijk niet kan, als de Nederlandse Driekleur is gehesen mogen er volgens het vlagprotocol eigenlijk geen bedrijfsvlaggen wapperen.