EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

21346

Bijdrager:

Jaar:

2009

Stadsdeel:

Tongelre

Buurt:

328 Tongelresche Akkers

Straat:

Partituurlaan

Onderwerp 1.:

Sport

Onderwerp 2.:

Voetbal

Onderwerp 3.:

RKVV Tongelre

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image




  • facebook
  • twitter
  • img
Opening sportpark RKVV Tongelre (5)

Beschrijving

Zo leuk, elkaar na zoveel jaren weer te treffen aan de rand van het Tongelrese voetbalveld, net als toen. Links van mij Piet Potters en rechts Willy van der Heijden die destijds ook nog regelmatig in het eerste van PSV speelde. Willy is nu trainer bij Unitas.


Geplaatst op

08-09-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 14-09-2009
Naam: Ron Hernaus  
img

Piet Potters was mijn medespeler bij het 'vijfde' dat in 1978 kampioen werd (foto 18676) en ben die 's-avonds gelukkig nog tegengekomen.
Willy was mijn eerste leider bij de senioren waar ik als enige jongeling werd ingedeeld bij uitsluitend 'veteranen'/oud-1e elftalspelers', zoals Willy van Overbruggen, Jan de Zeeuw, Jan Mathijssen, Woutje ........ (oeps vergeten ), Peter van Gompel. Bij Willy hebben we met het hele elftal nog oud en nieuw gevierd.
Marijke ik hou me aanbevolen voor de foto's die je ook in de vooravond tijdens de receptie heb gemaakt met o.a. Jan Beelen, Tiny Rulkens, Thijs Michiels. Helaas ben ik buiten Piet geen spelers van mijn elftal tegen gekomen, maar het was een bijzondere dag met mooie herinneringen aan die mooie tijd.


Datum: 15-09-2009
Naam: Willie van der Heijden  
img

Ron, dat oeps is Woutje Sanders, en dat elftal waar jij als jongeling bij kwam was inderdaad het vijfde, en de leider was mijn vader Henk van der Heijden en daar zijn inderdaad wat feestjes gehouden. Ik ben het helemaal met je eens(ook al kon ik niet op de receptie zijn), dat het allemaal mooie herinneringen zijn aan die mooi en fijne tijd.