EiB header publiek

Het heden en verleden van Eindhoven

Responsive Navigation
Google Maps

Uw selectie...

Fotonr.:

22238

Bijdrager:

Jaar:

1963

Stadsdeel:

Niet bekend

Buurt:

Niet bekend

Straat:

Niet bekend

Onderwerp 1.:

Scholen / Onderwijs

Onderwerp 2.:

Lagere Scholen / Basisonderwijs

Onderwerp 3.:

Strijp, Jan Ligthartschool

Een reactie op deze foto insturen


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en akkoord bevonden

image
  • facebook
  • twitter
  • img
Reünie JLS

Beschrijving

Reünie georganiseerd door Maartenjan van der Voo (boven alles uitkijkend linksboven), Silvia Struik (vooraan 3e van rechts) en mij (met bril links van Maartenjan). Frans Snoek, ook hier sta jij weer op, in de linkerbovenhoek. De onderwijzer (vooraan) is Geert van Deelen. Wie meer namen wil weten, moet me maar even e-mailen Veel namen weet ik nog.


Geplaatst op

18-11-2009

Email bijdrager

img

Reacties:

Datum: 18-11-2009
Naam: Piet Snijder  
img

Vooraan Geert van Deelen.
1e rij van links naar rechts: Marijke Tromp, Margree Kik, ?, Els Kanters, Anneke, Yvonne, Sylvia Struik, ?, ?.
2e rij: Frans Snoek, ?, Frits, ?, Willy van de Waarsenburg, ?, ?, Hans van Kooten (met lichte trui), ?, Boudewijn Abbenes (helemaal rechts).
Achterste rij: (nu wordt het moeilijk) Sjaak van der Zeeuw (over schouder van Frans Snoek kijkend), ? (onherkenbaar), Gerard van der Steen (met bril), Piet Snijder (ook met bril), ?, Maarten Jan van de Voo (boven alles uitkijkend), ? (meisje met krulletjes), Gerard den Hartog (met stropdas), Jan Roelofs (boven Willy van de Waarsenburg), Jelle de Leeuw, Wim de Bruin (helemaal bovenin), Hans de Vogel (met donkere bril), ? (niet herkenbaar).


Datum: 04-07-2011
Naam: Frans Snoek  
img

Ja, uiterst linksboven, dat ben ik.


Datum: 06-07-2011
Naam: Piet Snijder  
img

Dag Frans. Misschien dat je nog een bijdrage kunt leveren met het benoemen van klasgenoten die niet in bovenstaande lijst staan?


Datum: 30-10-2014
Naam: Theo van den Dungen  
img

Sylvia Struyk ken ik van de Nutskweekschool, destijds gehuisvest aan de Parklaan 15-17; we spreken over de periode 1963-1968. Ik zou het plezierig vinden, mocht iemand mij kunnen vertellen hoe het met haar gaat. Volgens berichten is zij getrouwd en woont ze in Hapert.


Datum: 30-10-2014
Naam: Frans(fas) Snoek  
img

Helaas is Jelle de Leeuw al een paar jaar geleden overleden.


Datum: 12-04-2018
Naam: Dirk van der Voo  
img

Helaas is Maarten overleden op 27-04-2011 (ik ben de broer van Maarten).


Datum: 08-06-2019
Naam: Piet Snijder  
img

Toch confronterend dat klasgenoten die ik goed kende (Jelle en Maarten) inmiddels zijn overleden. Dat gebeurt uiteraard bij het ouder worden. Theo van den Dungen (naar ik vernomen heb inmiddels ook overleden) was op zoek naar Sylvia Struyk. Ook ik doe een oproep naar Sylvia om contact met mij op te nemen in de hoop dat zij nog leeft! Jelle de Leeuw is dacht ik eind zestiger jaren met zijn ouders geëmigreerd. Wie weet hoe het in zijn leven vergaan is? Dat geldt ook voor Maarten van der Voo (graag reactie van Dirk die ik als 'broertje' ook gekend heb).